Eddie ja Wilda oli eilen lonkka ja kyynät kuvauksissa + silmätutkimuksessa. Paikallinen seura järjesti joukkotarkastuksen, vipinää oli ja odotusta oli paljon. Käytävät kuhisi noutajia joka oli unen mailla tai heräämässä, mutta tunnelma rattoisa! Jotkut nukahti nopeasti ja jotkut oli niin sitkeitä. Eddie nukahti lähes heti ja heräsi myös nopeasti. Wilda (joka muuten haisi kalalle kun on kalassa lähes joka päivä :) , on kuulemma myös kova mimmi uimaan ..) sinnitteli istaltaan melko kauan ennen kuin uni vei.

Eddien ja Wildan lonkka ja kyynät kuvat lähti molemmat kennelliittoon A:na ja  nollana kuten pitikin! Silmät oli myös puhtaat eli OK

Eddie oli koko illan unessa ja yöllä melko levoton käveli ympäriinsä ja vinkui, ilmeisesti pahaolo,päänsärky tai muuten vaan krapula. Joten minulla aika uneton yö kun herra tunki syliin ns kun pieni lapsi että mulla on paha olo!!!!!!!!!!!!!!!!Tämä päivä ollaan vielä vähän rauhallisimmin vaikka ajoimme vielä illalla tänne Alavuudelle jossa asuu Samulin veli ja isä. Veljen perheessä on bortsu Rudy, onneksi Rudy on vaan kiinnostunut Murusta ja Eddie sai olla rauhassa....Muru komentaa Rudyn välillä kun se seuraa sitä kuin hailaivaa, Rudy on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihastunut Muruun mutta kun Muru ei vaan jaksa tuollaista kakaraa...Muru kääntää pään sivulle, kääntää kylkeä menee makaamaan jne leli rauhoittelee Rudya ja jos ei ukso niin komentaa näpäkästi..