Taas se yksi viikonloppu meni melko nopeasti.... Lauantaina olin Vehmaan taippareissa sihteerinä ja pääsin aitio paikalle seuraamaan koirien suorituksia mikä oli tietenkin mielenkiintoista. Tuomarina oli Murun kasvattaja. Olinkin aivan tattis sen päivän jälkeen - onneksi ilmat suosi!

Sunnuntaina oltiin Samulin mukana ajaamassa motocrossia ja koirat "hengali" siinä varikoilla rennosti muutaman tunnin, iltapäivällä kaverit tuli kylään mukanaan Tilda rotikka ja Eddie oli "isona miehenä" ihastunut tuollaiseen vähän ärhäkkään naiseen. Tilda ärähti silleen häntää heiluttaen muutaman kerran ja se sai Eddien vaan innostumaan ja vetikin ympäri pihaa peppu massa hepuleita yksikseen.... Muru alistuu Tildalle välittömästi ja välttelee Tildaa - pysyy poissa sen reitiltä.

Joten koirilla on ollut treenitaukoa koko viikonlopun - täytyykin nyt viikon kiireitten lomassa yrittää ehtiä treenaamaan Murun kanssa 2-markkeerauksia ja vesiohjauksia. Eddielle en teen mitään riistalla eikä mitään taippareihin liittyvää koko viikkona kun meillä on la taipparit Salossa. Edin kanssa teen vain pillipysähdyksiä ja vedessä eteenmenoja... jos ehdin.

Tuuli soitteli lauantaina iltapäivällä kun olivat olleet lauantaina Mäntässä taippareissa ja Jasu oli vaan tuonut 2 varista hakuruudusta joten eivät päässe läpi. Vesityö oli sujunut hyvin. Ilmeisesti pitkä odotus (Jasu oli viimeinen koira koko pv + koe oli myöhässä), "ylikunto" ja erityisen limaiset varikset oli olleet likaa Jasulle : ) Oli huono tuuri ja huono päivä Jasulla - eikun uudestaan koittamaan! Jasu pitää nyt hiukan treenitaukoa ja harjoittelee odottamista/olemista. Hakuruutua ei tarvi nyt harjoitella ollenkaan koska se osaa sen hyvin ja tietää käskyn. Riistalla vaan harjoittelua esim 1 markkeeraus variksella.Vesityötä tarvii tuskin harjoitella ollenkaan tällä hetkellä!

...niin ja tuli pe illalla todettu että meidän Muru työntää naamansa käärmeen eteen jos sellaisen näkee, rantakäärme oli tiellä ja koirat vapaana, Muru meni uteliaana työntämään nokkansa aivan käärmeeseen kiinni - onneksi ei purrut...Eddie ei kerennyt nähdä sitä...