Oltiin sovittu treffit Nanne kanssa aamulla klo 8.00 että ajetaan eilen tekemät jäljet. Aikataulu oli vähän kireä koska minulla oli serkun rippujuhlat aamupäivällä... (kaikkee sitä tekeekin koiraharrastuksen eteen...hikseen metsään ennen kun menee juhliin...)Käytiin ensin lyhyellä lenkillä Viheriäisissä jotta koirat sai tehdä tarpeensa.

Muru oli ekana vuorossa, heti kun valjaat laitettiin päälle niin oli koko koira täynnä tarmoa. Veto oli aikamoista jo ennen kun päästiin alkuun, yritin laittaa istumaan ensin ja pidin lyhkäisellä naru. Sitten MENTIIN, alku meni melko rivakasti ja pidin narua pitkällä jotta voisin harjoitella itse myös sen liinan kanssa. Puolessa välin vauhti vihdoin hidastui hiukan ja mentiin rauhallisemmin. Kulmat haisteli aika hyvin, olin laittanut siihen nameja. Koko matkan kulki jäljen päältä, välillä mentiin vaan sik sakkia ja aina kun siitä meni taas suoraan jäljen päälle itsenäisesti kehuin sitä HIENO JÄLKI ja hoin nyt sitä JÄLKI sanaa jotta se tulisi tutummaksi. Kaadolla (tekokani) häntä alkoi heilumaan ja pupu suuhun ja sitä sitten näytettiin Nannelle ja minulle moneen kertaan ja sai kantaa sen autolle. Eli meni tosi hyvin ja kilpasuorituksena olisi luultavammin ollut ykkönen. Haluaisin vielä tehdä yhden jäljen ennen kisoja jotta se jälki sana tulisi tutuksi ja saisin harjoiteltu itsekin narun käyttöä enemmän.

Seuraavaksi oli Edin vuoro, alku innostuksen jälkeen päästiin aloittamaan. Edi kulki tasaiseen vauhtiin jäljen päältä koko matkan, kehusin kulmissa ja aina välillä hokien JÄLKI, HIENO JÄLKI. Meni kyllä kerrasaan hienosti, lopussa pari kertaa ajautui hiukan jäljeltä pois mutta hakeutui hienosti takas, ilmeisesti väsymys painoi. Maasto oli paikka paikoin aika vaikea ja silti se vaan meni eteenpäin, pidin linaa myös pitkällä Eddielle. Kaadolla oli hauska nähdä kun peppu alkoi heilumaan + häntä ja IHANA pupu löytyi! Eddielle vielä yksi jälki vielä alle ennen kokeita! Biko meni oma jälkensä myös varmasti jäljen päältä koko matka kaadolle!

Aloin miettimään että en millään suoriudu yksin 2 koiran kanssa kokeessa kun pitää tehdä, purkaa, opastaa ja ajaa 2 jälkeä (10x800m maastossa)- siinä vaiheessa saa tilata ambulanssin jo mulle valmiiksi....täytyy miettiä miten suoriudun tästä -  täytyy palkata joku tekemään toisen jäljen....12.8 oltaisiin menossa Murun isän (+isännän) muisto kokeeseen Jaalan jälkeen....

illalla vielä Eddielle palautus ja seuraamis harjoituksia...