Lueskelin eilen kun makasin kipeenä kotona sohvalla uutta Koiramme lehteä jossa oli kirjoitus uinnin SM kisoista, mehän olimme sinne menossa mutta Murulle tuli juoksut. Katsoin että voittaja oli uinnit parhaimillaan 50m 0,49 sekuntia -uteliaisuuteni heräsi - uinti "temmpu" on sama kuin VEPEssä ainoa ero on että koiraa saa kannustaa uinti kioissa, VEPEssä veneestä hyppy ja uinti 50m on periaatteessa yhdellä käskyllä. No menin kaivelemaan Murun uintiaikoja VEPE kisa pöytäkirjoista - Muru on uinnut 50m yhdellä käskyllä 0,51 sekuntia joten ehkä meidän kannataa ensi vuonna osallistua....ne kuulemma järjestetään alku kesästä ensi vuonna...

Illalla kävi Woody & Biko kylässä, Edi ja Woodyn painiminen oli melko rajua mutta molemmilla näytti silti olevan hauskaa eikä kuulunut mitään inahduksia sen kummemmin. Edikin oli välillä selälleen puskan alla ja Woody roikkui päällä..

Huomenna olisi tarkoitus mennä treenaamaan Paraisille ja tapaamaan Wildaa & Liisaa - jos vaan ehdin töistä ajoissa!

Viikonloppuna menen WT treeneihin Hauholle Eddien kanssa jota Heikki mm vetää, su sitten osallistutaan virallisiin WT kokeisiin - mielenkiintoista nähdä miten tämä laji sujuu. Ymmärsin että Ropikin on tulossa su kisaan.