Yritin eilen kauheen tomerana mennä pitkälle hihnalenkille kun koirat joutunut olemaan paitsiossa kun olen koko ajan töissä ja Samuli ollut kipeä. Enkö sitten heittänyt kauheet lipat kävelytielle silleen että polvi kopsahti kunnolla jäisen maahan. 5km lenkki supistui  kahdeksi...koirat häärisi mun ympäri kun maksain maassa kauheen huolestuneen näköisenä. No selvittiin lenkistä, molemmat veti kun hinaajat paikka paikoin, meina smennä hermot. En tiedä mikä siinä oli kulkent mutta Murukin joka yleensä käveleee todella nätisti haisteli maata niin tohkeissaan.

Alkuviikosta oltin aamulla Nannen kanssa lenkillä metsässä kun näki hyvin kun on tullut lunta. Muuuten on jäännyt sitten kunnon lenkit vähiin tälläkin viikolla. Onneksi koirat viihtyy pihalla ja juoksevat siellä hurjana heti kun vaan pääsee!

Pihalla olen muutaman iltana tehnyt perus harjoituksia. Eddielle olen ottanut minidamin käyttöön eteenlähetyksissä niin että joutuu tarkentamaan pienemmällä aluella, tekee muuten isoja tsekkaus rundeja kyllä koko ajan etsien mutta mielestäni liian isoja. Nyt se tarkentaa jo paermmin kun on minidami joka hiukan piilossa. Murulle teen pihalla helppoja häiriö juttuja.