On sellainen olo tässä maanantai aamulla että tarvitse lomaa loman jälkeen....vaikka oli tosi mukavaa!Ulkona oleminen 3-4 päivää auringossa, autolla ajaaminen 300km päivässä ja vieraassa paikassa nukkuminen vei voimat.....=su ilta ihan loppu!

Lähdettiin torstaina ajaamaan alavuudelle iltapäivällä (Samulin isä ja veli asuu siellä) josa minulla oli sitten tarkoitus ajaa aamuisin pe-su Muurameen (Riihivuorelle) leirille. Yöpymispaikassa Samulin veljen luona on bortsu Rudy joka palvuu Murua ja ei välitä Eddiestä joten pidettiin pojat erillään jotat ei turhaan tulisi sanomista ja stressiä Eddielle kun tarttes vielä treenata viikonlopun aikana. Rudyn lisäksi heillä on kaksi kissaa johon Muru teki läheistä tuttavuutta ja Eddie tyylinsä mukaan hiippasi kissojen luo ja istui katseleen niitä. (kalterin takaa...). Perjantaina kävin aamu lenkillä Sannan kaverin kanssa jolla sakemanni jota pitää siedättää muihin koiriin ja koska siellä niin vähän koiria niin halusivat käyttää meitä hyväkseen. Murua ei olisi voinut vähempää kiinnostaa sakemanni, Eddie oli vähän että toi on NAINEN - mutta ei pyrkinyt sen kummemin perään, lenkki meni hienosti. Lähdin ajamaan Muurameen kuuntelemaan Heikin luentoa, katsomaan WT näytöstä, tapaamaan tuttuja ja käytiin pieni lenkki Tuulin ja Jasun kanssa joka oli myös tulleet vaan käymään.

Torstaina lähdin sitten aikaisin ajamaan jotta olisi yhdeksältä perillä, ehdin juuri ja juuri ja oltiin Murun kanssa Heikin AVO1-VOI ryhmässä jossa treenaasin Murun kanssa aamupäivän, ehdittiin treenata melko paljon. Tehtiin suuntia, markkeerauksia, hakua, linjaa....Tulos niistä treeneistä oli taas jälleen että hosun itse taas antaessa käskyjä, pitää harjoitella Murun kanssa niin että pysäyttää tulee heitto ja sitten saa mennä suunta jne käskyllä - tässä olen hätäillyt liikaa ja antanut sännätä suoraan \"palkan\" perään. Lisää pysähdys treenjä niin että lähettää eteen haku alueelle psyäyttää ja sitten etsi käsky (tätä en ole koskaan aikaisemmin tehnyt), walk upissa huomasin että seuraamisessa on taas paljon paranteltavaa, jos Muru innostuu se pomppii (olen ajatellut niin että pomppikoot kunhan ei vingu jos purkaa sillä tavalla sen \"stressin\") kuitenkin sitä täytyy nyt treenata, myöskin veispalautukset aiheutti taas ravistelua jonkin verran. Iltapäivällä olin Eddien kanssa ALO1-AVO ryhmässä. tehtiin pillipysähdyksiä ja suuntia. Muuten tuli aika paljon odottelua mikä oli ihan ok, omin päin tein muutaman vesinoudon. Eddie on odottelessa ihan \"cool\", hiukan häiritsee ihanat naikkoset välillä että pitää liehitellä mutta kun ei anna yhtään mennä haisteleen niin alkaa tajuta että ei mennä niin ei mennä... Tajusin Eddien kanssa että pitää alkaa palkata pysähdykset noudolla tai pallolla makupalan sijaan. Muutenkin vähentää makupaloja, nyt voi jo alka palkata koko tehtäväketjun lopussa eikä osa alueilla enään niinkään. Myöskin seuraamista lisää ja lisää häiriön alla, ilman häiriöä menee jo tosi hyvin. Kiitos kouluttajille treeneistä!

Sunnuntaina lähdettiin sitten aamulla ajamaan kimpassa Samulin kanssa niin että lähdetään sitten suoraan kotiin Riihivuorelta. Osallistuttiin Eddien kanssa mölli WT kisaan jossa kaksi rastia. Oli ykkös markkeeraus ruohikon yli jossa sitten pieni lampi ja kumpare. Eddie meni lähes ainoana koirana suora viivaisesti markkeerauskohtaan mutta ei ollut onni mukana kun heitto meni tosi vaikeaseen paikkaan ja Eddie kääntyi takas mua kohti, onneksi oli mölli toko ja näytettiin dami Eddielle ja lähti uudestaan suora viivaisesti. Täytyy alkaa treenaamaan enemmän vaikeita markkeerauksia. Kakkos rastilla oli ykkös markkeeraus joka meni mallikkaasti, sitten ohjaus samaan kohtaan, joka meni myös mallikkaasti MUTTA minä pöhkö olin ollut antamatta koiralle vettä paahtavassa helteessä ja pysähtyi juomaan palauttaessa linjalta damin, VOI PASKA olisi ollut ihan nappi suoritus muuten. Meillä ei ole kyllä onnea mukana ja sitten koira raukalla on pöhkö ohjaaja! Vein sen autoon ja annoin vettä niin joi puolentoista litran pullosta puolet saman tien....joku olisi varmaan rankaissut koiraa että jätti noudon kesken mutta ei ole ennen koskaan tapahtunut ja oli oikeesti sika jano niin en komentanut sitä tietenkään. Eli muuten alkaa noi perus hommelit olemaan tosi hyvällä mallillan täytyy vaan nyt lisätä treenejä tai siis vaikeuttaa, varsinkin markkeerauksia.

Kaiken kaikkiaan tosi mukava viikonloppu ja koirille raskas tietty kun mentiin ees taas eri paikkoihin jossa koiria,kissoja ja muuten vaan kauheeta menoa! Nähtiin paljon tuttuja ja sukulaisia  tuli uusia tuttavuuksia mm Eddien \"lähes!\" täys sisko Nala joka oli aika pieni ja mukavan oloinen pakkaus, terkkuja Mirvalle ja Nalalle!

Kiitos leirin järjestille ja kouluttajille oli onnistunut viikonloppu ja paikka oli mahtava!

Huomenna  haen Woodyn ja Bikon meille hoitoon alkaa varmaan kiva \"rumba\"....

1528110.jpg