Lähdettiin Murun ja Eddien kanssa Koirauinnin SM kisoihin Lopeelle jotka on siis epäviralliset "leikkimileliset" kisat. Olin ilmoittanut vaan Murun (olisin hyvin voinnut ilmoittaa Eddienkin) kisa alkaa karsinnoilla jossa jokainen koira ui 2x 50m.Koira hyppää veneestä joka on soudettu 50m ja ui rantaan omistajan luo. Siitä otetaan aika, jokaisesta luokasta 3 parasta koiraa pääsee karsinoihin (12koiraa, 4luokkaa). Karsinnoista jokaisen luokan paras pääsee finaaliin (4 koiraa) jossa kisataan sijoista 1-4. Muru on niin kevyt että kuului MIDI luokkaan alle 25 kg (paino oli 23,5kg), Muru ui karsinnoissaajat 44,25 sekuntia ja 45,38 sekuntia. Voitti oma luokkansa kirkkaasti, ja oli kaikista koirista(osallistujia noin 35koiaa) toisena karsinnan jälkeen eli toiseksi paras uintiaika. Siihen nähden että Muru painaa vaan 23kg niin oli varmaan uintitekniikalataan paras. Koirat jolla myös hyviä aikoja oli massaa/voimaa tuplaten mitä Murulla...joten voi sanoa että Muru on AIKA hyvä uimari! Eli startattiin välierissä toiseksi viimeisenä jossa vaan 1x50m uinti josta sitten katsottiin kuka meni finaaliin. hamillisesti Muru sai huonon lähdön ja menetettiin 1-2 sekuntia siinä mitä oltaisin tarvittu finaalipaikkaan, joten tiputtiin viime hetkillä finaalista. Meidän välierä aika oli 47,75 ja välierissä ei enään huomioitu karsinta aikoja joten koira jolla oli huomattavatsi huonommat karsinta ajat pääsin 4 parhaan joukkoon...Lopullinen sijoitus on vielä auki, tulokset tulee varmaan nettiin. Kuitenkin oltiin varmaan 6 parhaan joukossa! Hienosti Muru teki hommia ei voi olla muuta kuin tyytyväinen Murun kuntoon ja uinitekniikkaan - fresbee toimii kylläkin lisä kannustimena rannalla. Ensi vuonna uudestaan ja silloin otan molemmat mukaan :) Tai sitten mennään joukkue kisaan, Vesipedot...

Kiitos Kaisalle avustamisesta uintikisoissa - oli kiva nähdä Pimpulaa myös!