Tänään oltiin kokoo purukka eläinlääkäri tarkatsuksessa tuossa meidän lähi asemalla jossa aina käydään, onneksi vaan 10 min autolla.

"ladattiin" auto täyteen pentuja ja eiku menoksi - pennut oli häkissä ja siellä oli meno melko hmmm tiivis ja villi...

Eli kyseessä oli pentuetarkastu jossa eläinlääkäri tarkistaa minkä pystyy että kaikki perus asiat on ok, etenkin kiinnostaa tietty urosten kivekset ja eläinlääkärin mielipde pennuista. Kaikki pennut sai kehut turkista, purennasta ja hyvästä kunnosta, uroksilla tuntui kaikilla molemmat kivekset, Merihevosella oli yksi hiukan korkeammalla kun muut mutta oli kuitenkin siellä tallessa. Nehän liikkuu vielä tuossa iässä. Merenneidolla "Myyllä" on pieni napatyrä -joka kuulemma on niin pieni että jos omistaja jaksaa hieroa sitä tarpeeksi niin se saattaa hävitä kokonaan, myöskin oli vähän töhnää korvissa. Kaikilla sydämmet OK. Kaikki pennut oli siinä vaiheessa kun tarkistettiin "One by one" niin väsyneitä häkissä remuamisesta että eläinlääkäri totesi että onpas  ne ihanan rauhallisia kun heiluttivat vaan hänrää ja nuuhkutti eläinlääkriä kasvoihin - totesin että EI NE OLE NORMAALISTI näin rauhallisia kotona....mutta men ihyvin ja olivat tosi nätisti. Murun korvakontrolli oli samalla ja toinen koirva on nyt kokonaan terve toisessa vieä hiukan bakteeria, kuulemma tämä tiineys ja imettäminen on pysäyttänyt kokonaan tervehtymisen kun kroppa niin kovalla.

Muuten niin viikko on mennyt nopeati työn merkeissä ja pentujen ruutinien kanssa, aamuisin kun menen töihin niin ovat mulla vapaan siinä tunnin remuamassa ja kulkevat laumana mun perässä keittiön ja vessan välissä. Tuossa yksi päivä jätin oven auki kun menin suihkuun ja ajattelin että kastotaan uskaltaako ne tulla siihen roiskivan veden lähelle - no siellä ne oli kaikki sitten suihkussa.... Pihalla ovat vapaana ainakin kerran päivässä niin kauan kun jaksavat, siellä ne juoksee, turkii, rahaa/kantaa erinäisiä aarteita, kaivaa kuoppaa (Eddien kuopassa) Eddien kanssa ja maistelee minun kukkamaata... kutsusta tukevat tosi hyvin pillillä varmasti. Assosiaatio ruokaan on niin voimakas. Kynsiä leikattiin taas eilen ja olikin operaatio kun vissiin muistelivat nyt tatuoini keikkaa kun vähän sattui joten saa vähän totutella uudestaan. Kasvon muodot ovat muuttuneet ja kaikilla eri ilmeitä jo ja ovat persoonnaliisen näköisiä. Todella kontaktin haluaisia napittajia kyllä ovat kuten Murukin. Eddien isovelin rooli on aika huvittava, jos hän ei halua niitä lähelle hän murisee ja menee sohvalle makaamaan "turvaan" ja jos haluaa leikkiä tunkee leluja niitten naamaan myös risuja tai käpyjä.  Hänen kuoppaan saa nykyään mennä ihan "Noin vaan" ennen oli vähän "mistä tuulee" kun komensi ne sieltä pois. Hienosti varoo että ei astu niitten päälle eikä tee muuta kuin murisee ne pois - minkä ne ymmärtää tosi hyvin. Olen nähnyt pari kertaa kun pennut kääntää kylkeä ja lipittää suunpieliä.

Murun ja Eddien kanssa olin yhtenä päivänä treenaamassa tehtiin linjaa ja markkeerauksia. Taas voi todeta että linja markkeerauksia PITÄÄ treenata paljon lisää! Odotankin innolla jo leirilel pääsyä kahden viikon päästä ja saa "levätä" ja treenata 3 päivää putkeen!

Kuvia varmaan tulossa tässä viikonloopuna lisää!