Tuli sitten kesä sateineen ja syys tuulineen :)

Jonkunverran ollaan treenattu tässä välissä. Treenaan nyt intensiivisesti motivoituja vesiohjauksia joka toinen päivä. Treenataan vaan veteen menemistä suoraan yhdellä käskyllä ja sitten sen jälkeen siirrytään etenemiseen  vedessä yli 50m. Nyt Motivoidut ohjaukset ovat olleet 30-50m. Tein vakkari paikassa 3 kertaa jo ja sitten eilen olin Pararsilla treenaamassa -sain tosi hyviä toistoja ja kiitos kaimani Nina niin tajuttiin että heittäjän pitää aina siirtyä piiloon ja mielellään ei näkyä ollenkaan kun molemmat minun koirat seuraavat liikaa mitä se tekee, milloin heittää? heittääkö? eli ollaan tehty veteen liikaa "heittoja" - mutta tämä toimi hyvin kun heittäjä siirty sivuun he unohti sen. Sitten treenattiin vähä pilli kuuliaisuutta joka toimi suht hyvin mutta ei missään nimessä hyvin -en ole tarpeeksi jämti tietyissä jutuissa = laiska? TOKO tarttes treenata välillä myös kun meillä nyt sitten Eddien kanssa ne kisat heinäkuussa - tässä välissä kaksi epävirallista kisa treeniä ennen sitä mikä on TOSI hyvää treeniä. Jos vesiohjaus treeni eteen toivotusti ilmoitan Eddien heinäkuun loppuun NOME kokeeseen muuten vasta Elokuussa. Tänään olin myös VEPE treeneissä ja aloiteltiin Eddien kanssa AVO liikkeiden opettelu. Tein vaan kahden veneen haun lyhkäisellä matkalla ja rannassa oli palkka ruoka kupissa, meni ihan nappiin - tosi köysi heitettiin nyt etukäteen vaikka normaalisti se vasta laitetaan kun koira uinnut jonkun matkaa. Murulle tein saman koko matkalta ja meni nappiin. SItten molemmille vientiä X3 toistoa meni hyvin, pisimmällä matkalla Muru oli pari kertaa vilkuilemassa taakse mutta pieni ääni veneestä sai sen unohtamaan. En viitsinyt tässä ilmassa alkaa Eddielle tankaa muiat uusia AVO liikkeitä kun satoi vettä vinottain ja +9 astetta ja olin liti märkä ja jäässä....

Nyt on vihdoin Meri pentueen rekkarit tullut ja postitaan ne huomenna - nyt näkyy myös Meri pentue tietokannassa netissä:

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN20006/02&R=122

Ihmetyttää miksi ruskeiden pentujen väriksi on laitettu suklaanruskea vaikka paperihin kirjoitin maksanvärinen (sama kun Murulla), ihme juttu!