Startattiin  sitten Eddien kanssa ekoissa TOKO kokeissa, ensin ajattelin että ei tuu mitään kun pää pyöri kun teleskooppi narttujen hajujen perään mutta sain melko nopeasti kontaktiin ja myöskin liikkeiden välillssä ja Eddie toimi tosi hienosti uudessa paikassa.  Startattiin neljäntenä paikallaolon jälkeen, yhteensä noin 15 ALO koiraa. Tulokseksi saatiin ALO1 ja luokan kolmas - joten onnistunut reissu! - nyt aletaan sitten treenaa AVO luokkaa varten ja Muru starttaa seuraavaksi ALO luokassa. Tässä meidän pisteet +kommentit:

Luoksepäästävyys: 10 kerroin 1 = 10

Paikalla makaaminen 10 kerroin 3 = 30

Seuraaminen kytkettynä: 9 kerroin 2= 18 (pari kertaa nokka kävi maassa)

Seuraaminen taluttimetta 7,5 kerroin 4 =30 (yhdessä käännöksessä jätätti ja nokka kävi 2 kertaa maassa)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 5 kerroin 2 =10 (ilmoitin että valmis vaikka koira ei kontaktissa ja lähdin liikkeelle niin että Eddiellä nokka maassa joten jouduin käskemään 2 kertaa)

Luoksetulo 9,5 kerroin 3= 28,5 (en tiedä mistä 0,5 pistettä meni)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 7,5 kerroin 2=15 (tein saman virheen kun maahanmenossa, käskin kahdesti (seuraamaan kun nokka maassa))

Estehyppy 8,5 kerroin 2 = 17 (annoin käskyn ennen kun liikkeen ohjaaja antoi luvan siitä rangaistiin muuten nappiin)

Kokonaisvaikutus 8 kerroin 1 =8 (minun hypyn sähläys vaikutti tähön muuten olisi ollut 9)

Yhteensä 166,50 pistettä

Wilda sisko oli myös tulossa kokeeseen mutta sitten huomattiin että rabies rokotus mennyt umpeen 2 kk sitten ja ei saannut osallistua joten Wilda ja Liisa  joutui jäämään kannustus joukkoihin. Liisa filmas kameralla minun ja Eddien suoritus mutta koska filmaus oli kameralla ei näkynyt kauheen hyvin. Koitan jossakin vaiheessa ladata ne YouTubeen.

Murun veli Biko sai eilen VEPE kokeista VOI1 tuloksen - ONNEA!!!! -  ja nyt heillä yhteensä 3kpl VOI 1 tulosta mutta pitää olla eri tuomareilta niin eivät vielä tulleet VEPE valioksi. Huomenna heillä myös startti joten toivotaan että se 4 VOI1 tulee = FIN VPVA Tsemppiä huomiseen!!