Taas jälleen kerrran meni viikko niin nopsaa että en ehtinyt välissä kirjoitella blogia. Kävin viikolla kerran hiekkakuopilla treenaamassa eteenmenoja, pitäisi hyödyntää enemmän kun ilmat on hyvät ja vesi mukavan lämmintä. Tein niin että vietiin yhdessä kasa dameja yhteen kohtaan (60-70m) ja sitten lähetin vuorotellen, sujui ihan kivasti, molemmat eteni hyvin vaikka jossakin vaiheessa tuli epäröinti. Lähtivät innokkaasti. Keskellä viikkoa oltiin sitten passissa kaverin luona jos oltaisiin saatu ammuttua kyyhkyjä, muutaman kerran päästiin ampumaan mutta ei saatu alas. Koirat olivat rauhallisia passissa. Lopuksi niin tein sitten treenit kun niin mahtavat pellot treenata ja vilja puitu; eteenmenoja saarekkeeseen, pysähdys ja käännös toiseen saarekkeeseen välillä. Molemmilla meni tämä tosi hyvin ja kuunteli pilliä hyvin. Onneksi sinne pääsee treenaamaan milloin vaan, niin saa vähän uusia maastoja. Torstaina minulla alkoi Eddien kanssa Hilskan TOKO AVO kurssi, aluksi oli paikallaolo 3min, Eddie oli hienosti ekan 3min häiriössä. Menin osittain esteen taakse, puolet ajasta ja kerran palkkaamassa väliin. Sitten käytiin läpi AVO luokan luoksetulo pysähdyksellä ja nouto. TOKOssa tulen käyttämään SEISO käskyä ei siis käsimerkkiä kun menee ihan varmaan sekaisin NOME psyähdyksen kanssa ja istuu. Noudossa käytän tässä nouda ja suoraan sivulle, nyt treenataan niin että Eddie noutaa joka toisen ja harjoittelee hakeutumista sivulel kapula suussa ja joka toinen ilman kapulaa. Vaikka tietty osaa noutaa hyvin niin TOKO nouto oma "temppunsa" kuitenkin. Mutta tuo tapa harjoitella toimi hyvin koska aloitti heti tulemaan sivulle kapula suussa, vielä ottaa kapula kiinni mun jalkaan kun kiepsauttaa itsensä sivulle mutta harjoituksella se menee pois.

Torstaina tuli myös Myy(Vesipedon Merenneito) meille reiluksi viikoksi hoitoon. Eka yö ja päivä oli hiukan levoton mutta nyt jo kulkevat hienosti laumana ja osaa myös rauhoittua kun väsyttää, kun hereillä niin osaa kyllä "puuhata kaikennäköistä". Koko ajan jotain on suussa ja nokkaa ollaan työntämässä joka paikkaan. Ruokhalua on loputon ja haistaa missä kaapissa on ruokaa nokka pitkällä. Eddien kanssa ne leikkii sisällä sohvan alla maaten kyljellään hammastelu leikkiä pitäen kaiken maailman ihmheellisiä ääniä. En meinaa muistaa taas että on pentu talossa ja olen melko hidas päästämään pissalle, joten muutama kerta on tullut pissat sisään. Myy hakeutuu mielellään jonkun viereen tiiviisti nukkumaan, Eddie ilmoittaa aina murinalla haluaako viereensä Myyn vai ei. Välillä ovat niin huvittavaia kyllä kun touhuavat keskenään, aika ajoin minulla menee Myy ja Muru sekaisin kun katson nopeasti, siinä on varsinainen Murun "Mini Me".

Huomenna mennään NOME kokeeseen Vesilahdelle Eddien kanssa, onneksi päästiin sinne, Saloon ei siis päästy -olisi ollut lykäisempi matka.

Kumpi on kumpi?

Touhutaan

Myyn profiili

Eddien profiili

Muru ja omenat...