Olin tänään Eddien kanssa TOKO kokeessa, lähinnä olin hakemassa kisakokemusta kun kisat Turussa - haluan startata AVO luokassa heti kun ne liikkeet pulkassa - en jaksa tahkoa samoja liikkeitä kauan! Jännitin itse oikeastaan paikallaoloa eniten kun sitä ei olla nyt ryhmässä treenattu ollenkaan, sehän pysyy nomessa jne paikallaan vaikka lintuja lentää, tippuu, ammutaan jne mutta TOKOssa saattaa olla ahdistavaa olla lähellä kaksi muuta koiraa... NO pelkoni toteutui kun kävi huono tuuri ja vieressä oli itkevä, levoton dobermanni narttu jota Eddie selkesäti pelkäsi ja toisella puolella sileäkarvianen collie. No paikallaoloa oli kulut varmaan 10 sek niin Eddie nousee vaivaantuneen näköisenä seisomaan, seisoi siinä ihan kauhusta jäykkänä 2min, eikä auttanut se että dobber änteli levottomasti koko ajan ja collie nuosi ja juoksi emännän luo... liikaa oli liikaa. Muuten oma suoritus loput meni no osaksi hyvin ja osaksi ei, molemmissa jäävissä liikkeissä annoin väärän käskyn, mennään eikä seuraa!!! käääk mitä mä oikein mietin, "Mennään" olen käyttänyt kun treenaan vaan liikkeestä pysähtymistä niin että ollaan liikkeessä mutta ei tarvi seurata tiiviisti -eli kisassa ihan väärä käsy. Seuraaminen meni ihan OK mutta ei hyvin, Itse mokasin osan ja sitten meni vähän tsemppi kun paikallamakuu meni nollille. Pitää siis treenata AVO luokkaa varten seuraamista, palkattomuutta ja paikallaoloa enemmän. taidankin mennä kaverin BH treenihin jossa vaan dobbereita, rotikoita ja sakemanneja jotta tottuisi olemaan eri rotujen "välissä" vaikka tuntuu vähän "uhkaavalta. Lisään Eddien pisteet kisaarvostelut alle.

Kisaamassa oli myös Eddien sisko Wilda (vesipedon tsunami), Wildakin joutui ekasta kisa tilanteesta hämilleen ja viim 15 sek aikana, nousi ylös ja juoksi Liisan luo sivulle paikallaolossa. Autch, yllätyksiö tulee aina. Sitten hypyssä, Wilda kolautti jalat etseeseen ja nolla. Liikkeestä maahan meno meni myös nollille. Tuloksena ALO3. Sitten oli Maija ja Woody (Muistokas Isku) myös kisaamassa, hienosti ALO1 tulos  - Onnea!!

Eli talvi projektina on Eddien TOKO AVO startti ja Murun ALO startti, nyt keskitytään loppukausi NOMEen - kisojen osalta. Ensi viikolla minulla alkaa Eddien kanssa TOKO AVO kurssi ja sitten pitää treenata vesilinjaa. Olen Salon NOME kokeeseen 5 varasijalla, ja tämän viikonlopun Valkeakosken kokeeseen varasijalla 2 mutta en päässyt mukaan. Toivotaan että pääsisin ensi viikon Valkeakosken kokeeseen ja muihin kauden kokeisiin.

Myy tulee Torstaina hoitoon viikoksi - joten vipinää varmaan riittää kun Mini Muru tulee puuhaamaan tänne! Töissä on kiirettä joten katsotaan miten ehdin tekemään kaikkea, meillä on eteisessä ja rappukäytävässä pinta remontti menossa, uusi hella asennettu ja uusi hana pitäisi vielä asentaa. Yksi puukin on kaadettu pihalla ja risutalkoot vielä kesken. Rapujuhlat tulossa jne kyllä puhaa riittääää!! Tarttes olla 2 päivää työmatkallakin vielä...huhu.