Maanantaina olin VEPE rannassa ja ilmakin oli mukva vaikak jo viileempi ja aurinkokin melkein laski ennen kun olin kotona. Tein pelkästään Eddien kanssa poikittaista vientiä, joka sujui hyvin. Vielä hämäntyy jos tekee melko lähellä rantaa jossa seiso  ihmisiä muuten menee hyvin. Eilen olin sitten vetäämässä viimeistä VEPE ryhmä kertaa Paraisilla, merivesi oli sika lämmin, lämpimämpi kuin ilma. Sielläkin tein poikittaista vientiä ainoastaan Eddielle ja Muru pääsi tekemään 2 veneen hakua kun oli niin innokkaana, ennen treenejä Muru oli "hengailemassa" ja halusi väkisin vetää veneen rantaan kun vietiin poijua, ja odotti veneessä innokkana.... Lauantaina on kauden ´viimeiset VEPE kisat meidän osalta, tämäkin ihan ylimääräinen startti jos olisin päässyt NOME kokeeseen olisin mielummin nyt mennyt sinne. Mutta ollaan varasijalla.

Eddie edellisessä VEPE kokeissa - menossa veneen hakuun. Kuva: Taina Korhonen

Muita uutisia: Jimi &  Eirik ollut mölli TOKOssa saivat ALO2 tuloksen - Hienoa - ovat hyviä treenikisoja!  ja Jeri & Riikka ollut kyyhkysmetsällä ja Jeri noutanut ensimmäisen lämpimän riistan mallikkaasti.

Piian lähettämä hauska kuva ruskeista pojista

Oli pakko laittaa vielä tämä kuva jonka Piia lähetti kun ovat niin huvittavissa asennoissa, Sera, Jeri, Penni mummo ja Kuru