Saatiin tänne eteläänkin lunta, kylläkin hyvin vähän mutta sen verran että välttyy kuraisilta tassuilt ja koirat on nauttinut ilmoista. Treenailtu ei olla oikeastaan yhtään koska ollut niin kiirettä että jopa viime viikon TOKO treenit jäi väliin. Viime lauantaina tehtiin markkeeraus treenejä vaikeissa maastoissa (kumpuileva), Eddie suoriutui hyvin. Niitä tarvitaan lisää etenkin linja markkeerauksia ensi vuotta ajatellen.

Myy on ollut viikon hoidossa meillä ja tietenkin alkoi sitten heti alussa juoksut mutta selvittiin siitä nipin napin ennen kuin parhaat päivät alkoi, varmana tuo koirapäiväkoti tki sen että ne vihdoin alkoi. Eddie ollut rauhallinen mutta nyt varmaan alkaa alkuviikosta parhaat päivät. Myy menee omaan kotiin tänään. Ovat Eddien kanssa painineet ja touhuneet koko viikon, Myy ollut päivät päiväkodissa jossa tuli palautetta että ollut erittäin rauhallinen ja kiltti sisällä mutta ulkona oikein painija rasavilli, myöskin yksi päivä olivat 2 muun "kämppiksen kanssa" pitäneet patja sulkeiset...

Remu ollut lonkka ja kyynärkuvissa, oli ollut kuulemma sitkeä nukahtamaan ja jouduttu antamaan vähän extraa.. lonkat ja kyynäreet lähteneet A/A ja 0/0 kenneliittoon. Silmät myös tutkittiin muuten ok mutta alaluomissa taipumusta kääntyä sisäänpäin joka voi aiheuttaa että ripset ottaa silmään kiinni (ärsyttää silmää), jää nähtävksi alkaako vaivaamaan.

Jimiltä tuli kuulumisia myös että varsinaista kennelyskää ei enään ole mutta limaisuutta ja sitä vielä tutkitaan (keuhkoputki) jotta mitään ei jää sinne muhimaan.

Jasu (Vesipedon Hirmumyrsky) syksyn metsästyreissulla -koppelo