Vielä viimeinen lomaviikko menossa ja on ehtinyt hyvin hoitaa asioita ja kyläilä lomareissun jälkeen. (onneksi mulla 2 viikkoa vielä lomaa jäljellä kun minulla oli tänä vuonna 6 viikkoa kesälomaa....) Ehditiinn käydä VEPE kisoissakin maanantaina. Kisat meni hyvin, harmillisesti niin mokasin itse akan liikkeen ja se meni nollille muuten meillä olisi ollut se VOI1 kasassa. Eli saatiin 75/100 pistettä yksi liike meni nollille (köyden vienti) ja VOI3 tulos. Ollaan loppukisoihin varasijalla joten saattaa olla että se VOI 1 tulos jää ensi kevääseen. Toivon vielä että mahtuisin ekalta varasijalta vielä mukaan elokuun lopussa.

TOKOa ollaan nyt treenattu aina kuin mahdollista omalla pihalla, meillä on este ja ruutu viritetty pihalle. yritän nyt ainakin joka päivä tehdä jotain TOKOa jotta oltaisiin 10.9 sitten mahdollisimman hyvällä mallilla. Eniten treeniä vaatii luoksetulonpysähdykset, ruutu ja seuraamisen hiominen. Kaukokäskyt aika hyvällä mallilla. Tunnistusnouto myöskin menee hienosti, Eddie tykkää siitä liikkeestä.

NOMEa treenattiin eilen Nannen kanssa, otettiin vene käyttöön sekä riistat. tehtiin pidempi ohjaus, ehkä 80mx2. Sitten tehtiin kakkos markkeerauksia ja 3 markkeerauksia niin että kolmonen tuli kun palautti kakkosta. Sujui ok mutta muistissa on parantamista, meinaa unohtaa kolmosen saan lähtemään kyllä kädellä mutta se ei ei ole tarkoitus. Eddie oli niin innokkaana että piti oikein välillä komentaa, ohjauksissa kuunteli hyvin. Muistia ja markkeerausten mieleen painamista pitää nyt treenata. Myy tuli mukaan treenien loppupuolella ja tehtiin vesinoudot lokkien kanssa ja pieni haku varisten kanssa. Neiti toi kaikki hienosti, vähä piti varsita pyöritellä suussa mutta muuten hyvät otteet.  Myyn kanssa tehtiin myös VEPE vientiä lopuksi, sujui hyvin. Pientä epävarmuutta vielä mutta hyvällä mallilla.

Uutisia: Murun veljelle Bikolle ja Alihuupan Viikille on syntynyt 2 mustaa narttupentua pari viikkoa sitten, pennut ja emo voi hyvin!

Onnea Jimille (Vesipedon Merihevonen) & Pialle ekasta MEJÄ tuloksesta, AVO3!