Ollaan matkan jälkeen käyty perjantaisin TOKOssa halli treeneissä ja saatu sieltä hyviä vinkkejä ja edistytty hyvin. Esim. ruudun opettelussa niin aloitettiin treenaamaan toisella tavalla, käytän naksutinta ja niin että palkataan siitä kun Eddie hakeutuu ruudun keskelle, alussa tietty lähellä ja sitten kauempaa. Sitten ollaan tehty seuraamisen peruuttamista niin menee jo seinän veierssä ilman apukättä (jossa nami), luoksetulon pysähdys tehdään kahden ruoka kupin kanssa ja toimii hyvin jossa takapalkka tai etupalkka jossa koira kutsutaan "läpi" luokse. Sisällä olen treenannut mitä pystyy ja pihalla mitä voi pimeässä katuvalojen alla. Tavoite olisi päästä kokeeseen heti vuodenvaihteen jälkeen.

NOME puolella oltiin tekemässä markkerauksia yksi päivä ja tehtiin 2-3 markkeerauksia niin että heittäjä liikkui ja kolmonen tuli kun kakkosen toinen noudettu. Meni ihan kivasti. Näitä pitää tehdä lisää jotta saadaan varmuutta. Lenkeillä ollan myös kerran kaksi aina tehty pysähdyksiä muutamia silloin kun Eddie kulkee nokka maassa ja olen melko lähellä.

Jeri (Vesipedon Merisaukko) oli lonkka/kyynärkuvissa sekä silmätutkimuksessa ja kuvat lähti A/A ja 0/0 kennellittoon ja silmät oli myös OK.