Koska olen päättänyt että ensi kaudella muru pysähtyy kuin seinään kun vihellän pilliin olen harjoitellut sitä n 4 päivää viikossa eri tavalla. Tänään harjoittelin Murun kanssa pihalla pallolla. Kutsuin luokse vihelsein ja heitin pallon palkaksi Muurn taakse toim ihyvin mutta vaatii että ainakin joka kolmas kerta on kokonaan luoksetulo jossa heitän pallo min taakse palkaksi, muuten Muru ennakoi. Jos ennakoi aina luokse.Meni hyvin, mutta toistoo toistoo. Sitten tehtiin seuraamis harjoitus jossa myö spuhalsin pilliin kun pysähdyin ja jossa Muru istuu automaattisesti  -siihen perään vihellys. Treenattin samalla nopeita WT käännöksiä jossa voi kääntyä nopeasti paikallaan kun tulee markkeeraus taakse. Aluksi Muru ei pysynyt mukana muta lopuksi kääntyi hienosti. Täytyy ottaa se treeni uusiksi.

Edin kanssa tehtiin seuraamista askel askeleltaa ja perusasentoa. Tällä hetkellä pystyy ottaa vaan pari askelta muuten istuu vinoon. Joten edetään sen kanssa tosiaan askel askeleelta. Pidin Ediä hihnassa. Sitten lisäsin Edille myös pillin siihen lopuksi kun meni hyvin. Lopuksi tehtiin pallolla eteenlähetys. Vietiin pallo yhdessä ja lähetin n 10m eteen ihan pihalla -meni suoraan ja palutti mutta palautus meni vähän leikiksi kun pallo oli nini hauska kun oli lumessa - pallo ei ollut varmaan hyvä nouto esine siinä suhteessa...

Molempien kanssa otin vielä paikalla olo jossa kävelen heidän ympäri koska tiesin että saattavat nousta kun menen niiden selän taakse. Muru ei nouse mutta siirtää pyllyä paikallaan. Pästiin jo siihen että kolme kerta peräkkäin pystyin kävelee kasia niiden välistä ympäri ja pysyvät. Tota pitää treenata enmmän. Menin myös kerran nurkan taakse ja palasin ja palkkasin. Se meni hyvin. Otetaan nämä treenit uusiksi huomenna!