Hyvää Pääsiäistä kaikille ystäville ja tutuille.

Olemme viettäneet pääsiäistä treenaillen ja remonttia tehdessä. Viikolla oltiin TOKO treeneissä jossa tehtiin hyppy noutoa ja EVL luokan Z liikettä jossa tehdään jäävät liikkeet peräkkäin Z seuraamiskaaviossa. Eddiellä välillä erottelun kanssa hankalaa tarjoaa väärää jäävää kun niitä sekoitetaan mutta pääasiallisesti sujuu hyvin. Uutena juttuna on että palatessa koiran luo pitää ohittaa koiraa oikealta puolelta eli pitää kestää seisoessa paikallaan eikä sää kääntyjä ohjaajan mukaan. Siinä oli pientä treenaamista vielä. Tehtiin myös ruuta ja se treeni meidän pitää aloittaa uudestaan koska nyt hakeutui tötsän viereen eikä keskelle ruutua. Mutta nyt saan pihallakin tehty ruutua kun ei lunta.

NOME puolella ollaan tehty markkeeraus ja eteenmeno harjoituksia. PItää treenata nyt enemmän pitkiä ohjauksia jossa joudun ohjaamaan kaukaa ja ottaa muistutus treeni oikea - vasen kaukaa + 100m päästä. Markkeeraukset ovat edelleen tulleet paremmaksi nyt pitää vaikeuttaa maastoa ja aloittaa siinä lyhyemmillä matkoilla.  Häiriö markkeeraukset linjalle sujuu ihan kivasti.

VEPE puolella niin Eddie on ollut mukana esimerkki koirana kun vedän VEPE kuivaharjoittelu kurssia. Tällainen kurssi on ensimmäsitä kertaa nyt kokeilu mielessä katsotaan millainen palaute siitä tulee.

Muru on nauttinut auringosta - yllätin tänään vanhan rouvan selällään makamasta kuumimmassa paikassa pihalla  johon aurinko paistoi eikä tuullut...Muru osaa nauttia eläkepäivistään ilmeisesti.