Oltiin sitten VEPE kokeessa tänään. Kaikki enteet oli meitä vastaan. Maanantaina tehtiin 3 liikettä neljästä ihan nappiin. Tänään sitten tuli ihan yllättäviä juttuja.

A) Rannassa oli/tai ollut juoksuinen narttu -sain repiä Eddie kaksin käsin irti maasta (ei yleensä haistele maata tuolla tavalla ja on ihan kympillä menossa hommiin)

B) Ukkosti pari kertaa- Eddie pelkää ukkosta

C) yhdessä liikkeessä vesilintuperhe zumbaili Eddien läheisyydessä

No aloitettiin köyden viennillä, Eddie vei hienosti, piti käske 2 kertaa rantaan ei siinä mitään mutta kun kääntyi niin avasi suun kerran niin että naru meni naru suuhun- päästi heti (onneksi)myös. Siitä -5 pistettä ( ei ole tehnyt kuin kerran aikaisemmin), veneen haussa niin näin jo rannassa että Eddie otti jotain hajuja ihan jostain muualta en saanut herätettyä herraa ja kun lähetin veneestä se lintuperhe tuli siihen ja Eddie hyppäsi veteen mutta täydellinen blackout mitä oltiin tekemässä80 pistettä). Huusin että keskeytän ja AUTTAKAA sitä että ei jää viimeiseksi mielikuvaksi että mikä juttu tää oli. Hukkuva meni hyvin (siitä saa eniten pisteitä) meni vaan maalitolppien ohi 2m (38/40pistettä). Poikittaisviennissä vei suoraan rantaan! (onneksi oltiin viimeinen koira ja sain toiston perään lyhyellä matkalla jossa vei suoraan veneeseen (0 pistettä).  Että meillä sitten tällainen päivä tänään. 49/100 pistettä- VOI0.  No ei saanut muutkaan urokset kummoisia tuloksia nartut sen sijaan pärjäsi paremmin! Eiku uudestaan kisaamaan.