Lauantaina oltiin Murun kanssa Auran Nuuskujen treeneissä ohikulkutien varrella jota Heikki piti. Paikalla oli reilu kymmenen koiraa ja päivästä oli tulossa KUUMA (kerrankin hieno ilma mutta väärärnä päivänä...). Muru jaksoi kuumuudesta huolimatta hyvin treenata. Itsellä tuntui että pääkoppa pehmenee.. Tehtiin linjaa, muisti harj ja markkeerauksia. Murulla on nyt loksahtanut ohjaukset paremmin paikoilleen tai lähinnä se taakse lähettäminen. Onnistui tässäkin muutaman kerran jälleen. Muru myös markkeeras hyvin. Täytyy enemmän alkaa tehdä muisteja, linjaa ja markkeerauksia eri variaatioilla.

Huomasin jälleen että Muru ei siedä sitä että jätän sen johonkin ja teen "muitten" kanssa hommia tai toimin hiettäjänä jne. Eli pystyn pitämään "Passissa paikallaolona" vaikka missä mutta ei niin että se jää jonkun muun kanssa odottamaan sitten alkaa haukkuminen. Sama koskee autoon jäämistä - jos otan Edin vaan niin huuto alkaa. Se on niiiin kiinni minussa ja kun sen kanssa on vaan tehty kahdestaan.

Illalla väsytti kyllä aika reippaasti jaksettiin valvoa puoli yhteen asti - pystyi jopa istumaan ulkona niin myöhään ilman että jäätyy...