Oltiin tänään kauden ekoissa VEPE (vesipelastus) treenissä, vesisateessa.. Paikalla oli kymmenen koiraa joten ehdittiin 3 liikettä per henkilö joten tein Eddien kanssa kaksi veneestä hyppyä ja Murun AVO luokan kahden veneen tuonti. Eddie hyppäsi veneeseen ekalla käskyllä (hyppää) käskin istumaan siihen nokka minua kohti rantaan päin ja avustaja piti vielä veneessä siitä kiinni. Soutivat n 5m rannasta pois (syvään kohtaan) ja käskin luokse, hyppäs ensimällä luoksetulokäskyllä ja osasi hypätä niin että ei mene uppeluksiin. Tein saman liikkeen uudestaan pidemmällä matkalla meni yhtä reippaasti. Näytti olevan innoissaan hommasta. Murun AVO liike meni hyvin(eli Muru 50m venessä, minä rannalla toinen vene 30m, kutsun murun luokse, 30m veneestä lentää köysi, muru nappaa veneen mukaan matkalla minun luo tarttumalla köyteen ja tuo käyden pään(jossa vene +1-2henk kyydissä)) minulle maalitolppien välistä käteen eli testasin muistaako se sen ja tiesi tarkalleen mitä tehdä, joten ensi kerralla tehdään sitten toista liikettä.

VEPE treeniessä on paljon odottamista jos on paljon koiria joten tein molempien kanssa sitten paikallaolo treeniä muitten ihmisten ja koirien joukossa ja pilli pysähdyksiä. Ensi kerralla hyödynnän ajan tekemällä vesiohjaus Murulle toisella lammella...nyt satoi vettä niin ei huvittanut lähteä käpsimään kaislikkoon...

Huomenna ja ke on treeniessä välipäivät(ehkä teen vaan sisällä palautus harjoituksia leikin varjolla Eddielle muutaman minuutin..), to Murulla on WT treenit.