Maanantaina olin NOME treeneissä. Tehtiin pilli kuuliaisuus treeniä, Eddie kuuntelee hyvin silloin kun on liikkeessää mutta kun metsästää ei ota kontaktia. Sama ongelma mitä ennenkin on huomattu. Täytyy nyt panostaa tähän. Viikolla olin myös VEPE kokeessa töissä suorittamassa työvelvoitetta, kävi tuuri että en ollut kisaamassa koska ukkosti aika paljon. Pisin viikkoa olen treenaillut TOKO pihalla; meillä on kunnossa; hypy nouto, metallinouto, tunnistusnouto, liikkeestä istuminen,seuraaminen (paitsi peruuttaminen). Kaukokäsyt tarvitsee vielä hiomista, osaa  kaikki asento vaihdokset mutta liikkuu vähän eteenpäin maahan-seiso. Luoksetulon pysähdykset ja ruutu pitää vieä treenailla enemmän.

Lauantaina oltiin taas kyyhkyspassissa, Eddie sai kolme noutoa. Yksi markkeerauksena ja kaksi linjana. Treenasin myös linjaa kuvien keskelle.  Muru pääsi myös noutamaan pari kertaa.

Sunnuntaina olin match showssa esittelemässä kavereiden irlistä  (Pimua) - saatiin hyviä vinkkejä miten noita jättlläisiä oikeesti esitellään näyttelyssä. Liike ja asento ovat tärkeitä.

Myy (Vesipedon Merenneito) starttas VEPE kokeessa ekassa AVO luokan kisassa keskiviikkona; teki kaikki liikkeet ainoastaan ongelmana oli että neiti keksi että viennissä hän ei päästääkkän vienti esineestä irti.......kaikki ne keksiikin :)  Mutta sai silti hienon AVO3 tuloksen. Onnea Valpurille ja Myylle.

Aapeli (Vesipedon Merileijona) starttasi viikonloppuna ekan kerran MEJÄ kokeesta ja saivat mahtavat 47/50 pistettä ja AVO1 tuloksen, Onnea Katille ja Aapelille.