Päästiin vihdoin taas treenaamaan. Oltiin omenatarhoissa Nannen & Bikon ja Juhan & Ropin kanssa. Kauhuksemme olemme saanneet tietää että meidän rakkaat treenimaastot ja kauniit omenatarhat vedetään parkkipaikaksi!! Aivan järkyttävää - missä me sitten lenkkeillä ja treenata?

No joka tapauksessa oltiin treenaamassa, tehtiin ohajus ja pysähtymis treeniä vuorotellen. Yksi koira kerrallaan "kehään". Muru suoriuti hyvin tehtävistä. Pysähtyminen pillistä toimii nyt todella hyvin. Taakse lähetys toimii myös, sivusunnat muuten meni hyvin mutta jostain kumman syystä ei meinannut kääntyä oikealle, olen vissiin treenannut liikaa vasenta. No kun otettiin lyhkäisemmät etäisyydet niin alkoi sujumaan. Muutama piha treeni niin oikee taas kunnossa :) Muuten olen erittäin tyytyväinen ohjattavuuteen tällä hetkellä. Nyt pitää lisästä runsaasti häiriöitä linjan yhteyteen. Sitä aletaan nyt toden teolla treenaamaan - häiriöitä! Nytkin tehtiin häiriö linjalle mutta minun piti mennä lähemmäs että häiriä ei vetäisi puoleensa liikaa. Eddien kanssa tehtiin taakselähetyksiä ja sivusuuntia, sujui hyvin, pysähtyi myös hyvin kesken linjan. Häiriöitä pitää myös alkaa ottaa Eddielle mukaan. Kuitenkin jatketaan vielä perustreeniä haluan myös tehdä sokot linjat nyt jatkossa enimmäkseen niin että dami ei ole näkyvissä esim ruohikon sisällä että joutuu tarkentamaan. Nyt juoksee kyllä vaikka 200m suoraa linjaa mutta tarttes samalla tutkailla missä dami tulee vastaan nenällään tarkemmin. Ropi teki tosi hienosti hommia on kyllä innokas tapaus -into ei lopu koskaan!

Juha kertoi että Ropi on PRA testattu jo todettu kantajaksi.

Vesipedon kennelin kotisivut ovat työn alla - ilmestyvät toivottavasti helmikuuhun mennessä!

Nimet on nyt päivitetty tietokantaan - Vesipedon nimien eteen. Sitä mukaan pääsin kasvattaja tilastoihin mukaan :)

Nähtiin Wildankin Paraisilla jouluaattona - Wildalle oli hankittu jouluiset poron sarvet....

Tapaninpäivänä oltiin lenkillä 6 labradorini voimin, 5 urosta ja Muru raukka ainoana narttuna. Eddie ja samanikäinen Laku otti kerran yhteen, Eddie varoitti monta kertaa että ei halua leikkiä kyseisen herran kanssa... niin sitten hetken kuluttua oli valmista :) Ottivat urosmaisen pysty matsin, erotettiin ne ja jatkettiin matkaa. Se oli Eddielle eka kerta ja en pidä Eddie mitenkään haastavana, yleensä se alistuu heti tai välttää tilanteet mutta nyt oli tilanne liian uhkaava että piti mittelöidä.

Siinäpä viimeisimmät uutiset!

Viikontreeni vinkki päivitetty!