Oltiin VEPE rannassa hyvissä ajoin kun olin unohtanut että piti olla vasta seitsemältä paikan päällä. Sanna & Rudy on käymässä etelä-pohjan maalta joten olivat mukana. Tehtiin lyhyt lenkki ja sitten naksuteltiin Murulle maahanmenoa ja seisomista odottaessa.(Sain Sannlta vinkin että Murulle voi aina anta vihje sanan kun muuten alkaa tarjoamaan koko repertuaariaan kun niin super innokas myöskin että en tee liian pitkiä sessioita kun se tuntuu sen kestävän mutta ei ol hyväksi kuitenkaan). Rudy palvoo Murua joten viimeiset päivät on ollut Murulle "rankat", Eddie sitten taas kiertää kaukaa ja väistelee Rudyä (Rudyn ISO persoona on niin valoittava että ei mahdu muita koiria samaan huoneesen) tosi hienosti yrittää olla kuin ei olisikaan!

VEPE treenit meni putkeen, Eddielle veneen haku täysi matka 30m ja vienti täysi matka niin että olin itse rannassa. Murulle tehtiin 2 veneen tuonti niin että jätin namin rantaan, meni ihan nappiin. ei vilkuillut edes mua päin. Vienti ihan nappiin, veneessä palkka josta Murulla ei hajuakaan. (paistettua maksaa...) vei todella hienosti oikein tyrkytti liiviä veneeseen. Lopuksi ehdittiin vielä yhden veneen tuonti jossa ollaan molmmat kyydissä, Murun pitää hypätä veneestä ja viedä meidät rantaan...myös nappi suoritus. Voi kun su kokeissakin menisi samalla tavalla!

Eddiellä oli su illalla inhottava tilanne kun huomattiin Sannan kanssa että se raapii silmää koko ajan, tutkittiin ja huomattiin että 1cm pitkä puupala olli silmässä! Onnistuttiin saamaan se pois ilman eläinlääkärin apua näytti todella pahalta.