Viikko on jälleen vierähtänyt kiireisinä, työmatkaa etelä ruotsiin, toimistolla muutto jne Olen kuitenkin ehtinyt käydä torstaina Eddien kanssa TOKO treenissä jossa oli kisamaiset treenit, siellä ilmeni muutama asia treenattavaksi; Eddie nousee maatessaan olessaan viereen istumaan kun menen viereen seisomaan, esim paikallaolo. Seuraaminen on parantunut mutta lisää "imutus treeniä" (namilla oikean paikan pitäminen -sitten käsi häviytetään pois), kaukokäskyissä maasta istuminen ei suju vielä hyvin. Sitten vasta rakennan luoksetulossa pysähdys kosketus alustan kanssa. Sen jälkeen menen AVO kokeeseen, haluan saada AVO1talvella jotta voin kesällä keksittyä NOMEen ja VEPEen. Murun kanssa olisi ALO1 tavoitteena talvella. Hallitreenitkin alkaa tässä piakkoin.

Lauantaina vedin NOU valmennusryhmää ja kävin ennen sitä Murun ja Eddien kanssa tekemässä muutama linja pellolla ja lähihakua.(aloitan sen treenin ihan alusta) Myy kuuluu minun valmennus ryhmään ja oli melkoisella villillä päällä, kuitenkin suoritti kaikki tehtvätä mallikkaasti. Lokki ja varis otti spontaanisti suuhun ja kantoi ylpeänä. Treenien jälkeen lähdettiin kavereiden tilalle talkoisiin jossa revittiin iki vanhoja paperi tapetteja seinistä jne, koirat juoksenteli siellä koko loppu päivän ja illan ihan hulluna, haistellen kaikenlaisia riista hajuja.

Tänän piti mennä seuran jäsentenvälisiin kisoihin mutta ei ehdi, pihalla paljon lehtiä haravoimatta, puutarhakalusteet pitää laittaa talvi säilöön sisällä siivota ja vähän töitäkin pitäisi tehdä joten päätin treenata yksikseni päivällä ja jättää menemättä. Ei riitä aika ja energia!

Sain Remusta hienoja kuvia Alhon perheeltä, kiitos !! Aivan ihania kuvia. Tässä alla yksi niistä, tämä oli minun lemppari:

Remu