Lauantaina en saanut aikaiseki treenata kunnolla vaikka oli hyvä sää, käytiin irkku Pimun kanssa juoksentelemassa ja sain kuitenkin kokeiltu (kauan on pitänyt) dummy heitintä  että toimii jne. Hyvin se toimi ainoa oli että kun kastui niin ei enään lentänyt kauas. Eddie markkeeras kaksi pitkää hyvin, Muru kävi kuumana ja olisi kyllä oikeesti lähtenyt paukkuun, en jaksa enään puuttua kun ei kisata pääasia että on hauskaa. Sain muuten myös tehty pari muistia molemmille ja TOKOn luoksetulon pysähdykset TOP ja MAAHAN ei voi kauheesti treenata sitä noin kun alkaa ennakoimaan.

Sunnuntaina oltiin VETO hommissa yhdistyksllä oli keikka tapahtumassa ja olikin paljon lapsia joka halusi "Mustan koiran kyytiin" kun se menee kovaa vauhtia... oli vaan niin huono alusta että lopetin hyvissä ajoin ennen kun Eddiellä revähtää jalat - alusta sen verran pehmeä että varmaan normaalia raskaampaakin ja yhtäkkiä yksi jalka saattaa lähteä alta kun hanki pettää. Oltiin pellolla jossa hankikanto koirilla suht hyvä, ihmisillä huono, uppoi reiteen asti - kaaduinkin 2 kertaa...

Yritin tänään ilmoittaa Eddien luonnetestiin mutta en edes päässyt puhelimella kertaakaan läpi..täytyy varmaan koittaa mennä jonnekin kauemmas.