Oltiin sovittu kuudeksi treenit ohikulkutielle. Otin kaikki kolme koiraa mukaan heti töitten jälkeen ja kävelin siellä metsissä 45min lenkin ensin. Kaikki kolme paineli ihan hulluna märässä korkeassa ruohossa, Biko heittäytyi muutaman kerran antaumuksella kierimään ihanaan ruohoon.

Kun päästiin aloittamaan treenejä niin aloin Eddiellä. Tehtiin 1 markkeerauksia melko lyhyeltä matkalta. Sain olla tarkkana siinä että tuijottaa eteensä eikä mua silmiin. Käytän sana TARKKA kun pitää ns olla valmiina seuraamaan ympäristöä. Markkeerasi minusta hyvin damit, tehtiin n 5 toistoa. Yhden ei löytänyt niin palasi minun luo. Sitten tehtiin eteenlähetyksiä samaan kohtaan, eli vietiin sinne dameja valmiiksi samalla hajualueelle. Välissä tehtiin markkeerauksia toiseen kohtaan, nekin meni hyvin, pari kerta katseli minua eikä eteensä. Pysyy heitoissa hyvin paikoillaan eikä ole levoton. Eteenlähetykset myös ihan hyvät. kerran kävin näyttämässä damin jotta tehtävän onnistuminen varmistuisi. Lopuksi otin ruokakupille lähetyksen täysin sokkona. Minna kävi laittamassa meidän huomaamatta ruokakuppi+ruoka tiettyyn paikkaan ja lähetin eteen ja annoin SIIINÄ pillitystä kun kohdalla. Meni hyvin. Sai taas hyvän palkan edetessä sokkona eteenpäin.

Murun kanssa tehtiin muistiharjoituksia samalle hajualueelle en halunut Murulle mitään heittoja. Eli vietiin yhdessä hajualueelle dameja ja lähetin eteen niin että Muru istui kasvot mua kohti ja välimatka Murun ja damin välillä oli pidempi kuin Murun ja minun väli. meni hienosti kaikki toistot. Lähetin muutamasta eri kohdasta samalle alueelle. Sitten tehtiin niin että Minna vei dameja samaan kohtaan ns näytti että oli jättämässä dameja siihen mutta veikin ne kauemmas siitä paikasta. Lähetin Muurn eteen ja se jäi tietty hakemaan damia hajualueelle ja siinä kohdassa hoin eteen ja pyrin saamaan sen alueen yli ja jatkamaan minun käskystä, saatiin onnistumaan. Kuitenkin tätä täytyy tehdä sen verran monta että saisin sitten viety ne damit vielä kauemmas että se tietää että sen pitää edetä vielä kauemmas eikä vaan törmää kääntyessä siihen. Harjoitus oli hyvä, näitä enemmän! Yritän pähkäillä miten saan sovellettu tätä veteen ja mikä paikka olisi hyvä tämän tyyppiselle harjoitukselle. Murulle tehtiin myös lopuksi niin että hajualueen yli ja sitten ruokapuppi oli yllättäen siellä palkkana kun oli edennyt eteenpäin. Tuli  mieleen että olisiko ruokakupin vieressä aina Murulle sitten dami? Nyt jäi vähän syönnin jälkeen hakemaan vielä se noudettava. Kuitenkin ruokakuppi juttuja tekee vaan silloin tällöin ns yllärinä.

Biko on jo lähtenyt omaan kotiin!