Kiirettä on pitänyt sairasloma loppui viime viikon torstaina ja lähdettiinkin heti Himokselle viikonlopuksi, laskettiin lauantaina tuulisessa aurinkoisessa säässä ja sunnuntaina hiihdettiin jäällä 8km koirien kanssa. Murua piti jarrutella ja ottaa valjaat pois kun halusi väkisin vetää eikä maltanut juoksennella vaan vieressä. Eddie veti oikestaan koko 8km. Oli vielä kaunis aurinkoinen ilmakin. Ennen kun lähdettiin kotiin käytiin Jasun(Vesipedon Hirmumyrsky) perhettä moikkaamassa. Jasu oli entisellään ja nyt sen huomasi että Jasu muisuttaa aika paljon Eddieä monessakin asiassa. Samat eleet ja ilmeet ja rakennekin sama vaikka on vankempi. Muru oli sisällä Jasun kanssa ja oli niin väsynyt hiihtokeikan jälkeen että meni makaamaan olohuoneeseen kuten kotonaan ja mulkoili lähinnä vaan Jasua.   Kiitos Tuulille perheineen kahvituksesta!

Eilen oltiin TOKOilemassa ja tehtiin ohjattua noutoa, seuraamisen kesto yhdistettynä läpijuoksu luoksetuloon jossa takapalkka lopuksi vielä EVL paikallaolot. Eddien kanssa meni kivasti, eniten työn alla meillä kaukokäsyt, tunnari ja ruutu. Sen lisäksi hiotaan seuraamisessa sivusuunnat ja peruutus. Kestoa pitää nyt alkaa myös treenaamaan. Tavoite on toukokuun alussa kisat.

Lenkeillä olen nyt lähinnä tehnyt muisteja  - odottelen että pääisisi tekemään markkeerauksia kunnolla ilman että dami häviää lumeen.

Jimin lonkka ja kyynär tuloksetkin tuli tietokantaan A/A ja 0/0 ja silmät OK.

Olen suorittamassa metsästyskorttia ja tällä viikolla oli viimeiset tunnit jota jouduin jättää väliin - nyt sitten ei auta kuin armoton lukeminen että pääsisi ekalla kerralla läpi,  toukokuussa päästään kokeilemaan ampumistakin!