Taas on melkein viikko hurahtanut synttäeitä vietetty ja töissä taas kuunvaihde mikä on kiireellistä aikaa minulle kun olen talousosastolla töissä. Nyt taas tasaantuu. Kaikennäköistä ollaan puuhattu. Helle viikonloppuna käytiin uimassa koirien kanssa ja Eddie jatkoi sukellusuraansa (sukeltaa pää edellä vyötärön syvisessä vedessä jos lelu on pohjassa - ei pärski ja ilmeisesti osaa sulkea korvansa ja nenänsä), Muru ui ihan mielöttömästi ja mekin käytiin sitten kesän ekoilla uinnilla -ihanaa. Ekat punkitkin löytyi koirista täytyykin hakea siihen joku aine kun liikutaan saaristossa sen verran paljon ja ihan lähimetsässä niitä on myös.

Maanantain VEPE treeneissä tein molempien kanssa kaksi liikettä Eddielle vienti ja hukkuvan noutaminen ja Murulle X3 vientiä ja 2 veneen haku. Oli hyvä saada se hukkuva treenattua nyt enne seuraavan ma kisoja. Treenien keskittymistä häiristsi se että ihana Myy (Vesipedon merenneito) oli myös paikalla Valpurin kanssa treenailemassa vanhemman koiran Viivin kanssa. Myy pääsi tutustumaan kumiveneeseen myös. Pikku likka oli niin innoissaan nähdessään minut että pissasi alleen ja oli aivan tohkeissaan, Murun tisuille yritti myös kovasti vielä. Muru komensi pois. Myy on kasvanut kovasti kertakaikkiaan tuntuu että jalat & korvat on kasvannut eniten :)

Eddien kanssa olin eilen sitten treenaamassa NOME juttuja Kirisin ja ikiihanan Angelican(lbn) kanssa. Meille hyvää treeniä siedättää siihen että vieressä hemaiseva narttu. Kaikki harjoitukset ei mennyt putkeen (piti mennä näyttämän dameja ja muutaman kerran kovistelman pillin kuuntelua) mutta kaiken kaikkiaan meni kivasti ottaen huomion häiriön. Yritin pitää mielessä: minä päätän milloin treenit loppuu, hihnassa EI haistella maata eikä muita koiria ollenkaan, ottaa tarpeeksi pitkiä etäisyyksiä. Tehtiin siis muistipaikkojen avulla linjaa ja myös markkeerauksia.

Pennuilta on kuulunut sieltä sun täältä kuulumisia. Kaikilla on edelleen suurinpiirtein samat "ongelmat", käsien pureminen & hihnassa kulkeminen ei niin kivaa. Monilla tuntuu olevan myös suht usein hikka. Mahta on toiminut hyvin ilmeisesti kaikilla ja sisäsisteys on ollut melko hyvällä mallilla, moni nukkuu kuulemma yön läpikin jo ja osa osaa pyytää ulos. Aika moni pentu on jo uinnutkin. Moni myös maininnut että pennut kantelee mielellään koko ajan jotain ja että ovat kovin oppivaisia ja kontakti haluisia tapauksia :)