Oltiin viikonloppuna Inkossa labradoriyhdistyksen TOKO leirillä. Muru ja Eddie olivat molemmat mukana ilmat olivat loistavat ja aivan upeat maalaismaiset! Olin ekan kerran koko pv pystyssä sairastumisen jälkeen joten otin aika varovaisesti. Jouduin myöskin pysymään auringosta poissa kun syön sellaisen antibioottikuurin joka altistaa auringolle ja se tuli sitten todettu kun varjossa 2h sain naamani punoittamaan...ja kun minä en edes koskaan pala!

Koulutukset oli jaettu 4 ryhmään ja jokaisella ryhmällä oli treeni aikaa  la 2h ja su 1 h, muuten oltiin kuunteluoppilaana, kouluttajan Leena Välimäki. Paikalla oli paljon koiria joten odottelua, hajuaja ja häiriötä tuli melko paljon. Käytin Eddien vuoron siihen että otin vaan esille meidän ongelma kohdat ja sainkin hyvä vinkkejä. Ensimmäinen oli ruutu mikä ei varsinaisesti ole ongelma meillä vaan treenin puute eli siinä ilmeni että kun olen talvella treenannut ahtaassa paikassa jossa ei saa etäisyyttä niin menee hyvin ruutuun lyhkäisellä etäisyydellä kun lisätään matkaa niin  ei enään tajunut. Nyt sitten kosketusmatto harjoituksia kaukaa ruudulle ja minun pitää muistaa myöskin laittaa nauhat "tötsien" väliin. Sitten otin luoksetulon pysähdykset jossa seisomaan pysähtyminen alkaa hiipiä, eli pysätyy ja hipii. Siihen lähdettiin kokeilemaan käsimerkkiä (oikean käden heilautus sivussa) namilla ja toimii todella hyvin joten taidan vaihtaa sen siihen. Maahanmenoa  pitää treenata erikseen mutta ei liikkeen omaisesti mutta saada menemään kovassakin vauhdissa maahan. Sitten otin seuraamisen sivusuunnat, peruutus sekä täyskännökset saimme siihen myös muutama hyvä vinkki jota ollaan nyt jo treenattu kotonakin. Tunnaria en ottanut siellä kun vaatii mielestäni rauhallisen ympäristön mutta sain siihen hyvää vinkkiä ja pitää lisätä pien reippaasti etäisyyttä. Treenattavaa vielä on mutta starttaan joka tapauksessa 10.5 koska tarvitaan se kokemus alle kun en ole seurannutkaan VOI kokeita moneen vuoteen.

Muru oli mukana kentän laidassa kuunteluoppilaana nauttimasssa ilmasta ja tehtiin meidän temppu repertuaari kun Muru alkoi tarjoaamaan että hänkin voisi tehdä jotain..peruuta, paina, peukku...

Kiitos järjestäjille ja huonekaverille seurasta!