Olen ollut toista viikkoa sairaana diagnoosi oli keuhkokuume - kaupanpäälle oli vielä välikorvantulehdus ja poskiontelotulehdus..joten olen ollut levossa tosi kauan ja saa edetä varovaisesti vielä muutama viikko. Vasta ihan viime päivinä olen ollut hiukan ulkona. Maanantaina pitäisi mennä töihin joten eiköhän se tästä lähde taas - nyt vedän hevoskuurin vitamiinejä että saisin vastustuskyvyn takaisin. Koirat olleet vähän paitsiossa, olen sisällä tehnyt TOKOa molempien kanssa nyt viiem päiviänä kun jaksannut olla pystyssä. Ovat kuitenkin päässet metsälenkille melkein joka päivä ja Samuli kävi viime viikolla juoksulenkeillä lisäksi joten ei kunto ole päässyt laskemaan mutta treenit ollut vähissä. Löysin hyvän paikan treenat kaukokäskyjä pihassa jossa Eddie ei pääse liikkumaan eteenpäin heti tuli edistymistä kun kokeilin tänään sitä.

Ikäviä uutisiä on se että Jeri (Vesipedon Merisaukko) raukka loukkaantui viime viikonloppuna, hyppäsi ojan yli ja siellä olikin lumessa keppi pystyssä ja laskeutui suoraan siihen koko painollaan. Sen verran tuli vauriota että Jeri on leikattu (avattu maha) mutta selvitiin pelästyksellä eli kaikki kunnossa. Nyt sitten joutuu olemaan levossa 3 viikkoa. Tsemppiä Riikalle ja Jerille. Riikka sulla on kyllä niiiiiiiiiiin huono tuuri noitten koirien kanssa nyt toivotaan että tällaisia ei enään tule!

Aikaisemmin olen unohtanut kertoa että Jimi (Vesipedon Merihevonen) on KIVA koirana ja ollut jo ensimmäsitä keikkaa tekemässä vanhainkodissa - kun Jimi selvisi liukkaista portaista niin kaikki oli sujunut mukavasti. Toivottavasti Jimi pääsee tekemään lisää "hommia" tuo on ihanaa kun vanhukset niin tykkää esim omat isovanhemmat olisi varmaan myös tykänneet. Isoisäni tuli aina iloiselle tuulelle kun Muru ja Eddie tuli käymään.