Olen ollut itse sairaana poskiontelotulehduksessa ja vielä jatkuu joten treenit olleet vähissä nyt yritän vaan saada itseni kuntoon mahdollisimman pian.Osotan että päästään taas treenaamaan! - no viimeistään viikonloppuna on intensiivi treeniä tiedossa.

Perjantaina oli parempi olo kun molemmat puolet punktoitiin ja olinkin vetämässä viimeistä kertaa taipparivalmennus ryhmälleni. Aiheena oli jälki ja tehtiin kaikille ihan oikean pupun kanssa harjoitus jälki. Myy meni jäljen todella hyvin, jäljesti suoraan pupulle ja nouti sen suoraan Valpurille käteen. Muillakin meni kivasti joten oli mukava loppu kurssille. Tehtiin lopuksi myös ykkös markkeeraus veteen ja Myy lähti hyvin vaikka matka melko pitkä ja sisään kaislikkoon suoraan. Palautti vaan maata pisin joten se pitää karsia pois, nopeat koirat helposti haluavat palauttaa maata pisin. Treenien lopuksi Muru ja Eddie purki energiaa Myyn ja Viivin kanssa.

Viikonloppu mennyt rauhallisesti kun ollut niin väsynyt ja särky melkoinen, sunnuntaina piti oikein käydä päivityksessä asti hakemassa paremmat lääkkeet.

Aapelilla ja Katillakin oli mennyt hienosti Uudenmaan Ohjuksessa; olivat suoriutuneet hyvin kaikista tehtävistä ja saanneet hienot pisteet 58/66 ja 10 sija (osallistujia 26kpl), Onneksi Olkoon! -  tuollaiset tapahtumat on hyvää treeniä ohjaajalle ja koiralle. Katin blogissa varmaan tulossa lisää tietoa aiheesta.