Tänään oli niin kiireinen ilta että emme ehtineet kunnon lenkille eikä treenaamaankaan! Joten tehtiin pihalle Eddielle 3 eteenlähetystä samaan paikkaan ja sitten vielä neljäs sokkona, niin että dami näkyvillä mutta ei nähnyt kuin laitoin sen siihen. Sitten otin muutaman askeleen seuraamista jossa istumis kohdissa käytin myös pilliä tehosteena istumisessa. Lopuksi vietiin talon taakse yksi dami yhdessä mentiin pois ja tein seuraamis harjoituksen uudestaan ja lähetin hakuun - testasin muistia. Ensin jäi seisomaan että mihin suuntaan menisi mutta sitten yhtäkkiä muisti. Palautukset oli nyt hyviä, pidin kädet selän takana jotta ei pudottaisi minun käden liikkeestä.

Murun kanssa tein eteenohjauskia sokkona ihan pihalla - eli lyhyt matka - meinas lähtee haahuilee- täytyy saada enemmän sokko treeniä onnistumaan. Onneksi eteni kuitenkin hyvin. Sitten heittelin vaan palloa Murun kanssa - kopiteltiin - tykkää ihan hirveesti - leikittiin siis.Lopuksi tein molemmille niin että heitin nurmikolle kasan nameja molempien nähden ja aloin pillittää lähihaku pillitystä. Silleen se tulee sieltä pikkuhiljaa.

Seuraavaksi teen molemmille MEJÄ jäljet vaihtelun vuoksi jos mentäisiin kokeeseen toukokuussa. Ajattelin myös tehdä Murulle haku ruudun kun se tykkää siitä niin paljon! Tällaisilla ilmoilla tulee kauhee treeni himo!