Uusi vuosi meni kivasti - kavereiden tilalla jossa koirat sai temmeltää vapaasti. Paukuista ei ollut moksiskaan, välillä vaan höristivät korviaan kun kuului suhahduksia. Muutn pyrittiin ulkoilemaan mahdollisimman paljon ja sunnuntaian Muru olikin vähän jäykkä kun oli 3 päivää juossut täysillä lumihangessa ja kylmässä joten päätin pitää välipäivän silloin. Uusi Back on Track loimi on kyllä loistava (http://www.backontrack.eu)! Jos se hevosilla toimii niin miksi ei koirillakin - koira harrastajat ei ole vielä oppinut hoitamaan koiriensa lihaksia.

Käytiin mm lenkillä Myyn ja Viivin kanssa, Myy on kyllä täysin kopio Murusta. Kaikki eleet ja liikkeet ja ahneus on potenssiin kymmeneen. Käytiin myös lenkillä Bikon ja Woodyn kanssa - joudutaan olemaan vähän varovainen kun Woody ja Eddie on jostain ottaneet herneet nenään toisiinsa kohden ja ovat sen näköisiä että eivät tiedä kumpi on pomo. Joten ollaan niitten kanssa olltu nyt varovaisempia mutta käyty silti lenkeillä koko porukalla.

Tämä viikko on mennyt todella kauheella työkiireellä, aamusta iltaan töissä - onneksi tänään saa olla kotona - tekemässä - töitä.

Helsingistä kantautui tieto että Jimillä on bakteerin aiheuttama korvatulehdus. Paranemisia Jimille.

Nuoremmille Vesipedoille on syntynyt 3kpl puoli sisaruksiakin uuden vuoden aikaan:http://www.lindbiski.com/ pentue jossa Kuru on isänä.

Minulla olisi paljon treenivinkkejäkin päivitettävänä blogiin mutta en ole vielä saannut aikaiseksi - yritän tässä tammikuun aikana...

TOKO treenitkin alkaa ensi viikolla ja heti kun pakkanen laskee niin aletaan treenaamaan NOME juttuja (lähinnä hallittavuus juttuja kun lumessa on hankalaa touhuta dameilla - jäätyy ja sitten ne tuntuu inhottaville suussa)

Muru & Eddie su 3.1.2010