Viikolla ollaan käyty kahteen kertaan treenaamassa kaislikko uomassa veneen kanssa. Maanantaina tehtiin linja lokilla uomassa sekä linja markkeeraukset. Linja meni hyvin linja markkeeraukset niin piti auttaa kun markkeeras aina samaan nippuun heitot. Samat harjoitukset toistettiin perjantaina, linja hiukan pidempi ja markkeeraukset samalla tavalla, nyt onnistui paremmin. Tarkoitus olisi mennä tekemään kolmannen kerran myös samaan paikkaan toistaa markkeeraukset ja pidentää ohjausta. Käytän vesitreeneissä tällä hetekellä vain lintuja jotta hyvä motivaatio säilyy vaikka merivesi jo melko kylmää. Jatkan treenaamista meressä nyt kunnes kisa kausi ohi jotta pysyy kylmän sietokyky hyvänä - nyt ei ole tullut vesihäntä vaivaakaan enään kun tottunut taas eri lämpötiloihn tosin kuivatan kyllä aina hyvin. Nythän pitää kestää sitä kylmää kun linnustus on parhaimillaan, Eddie ei kyllä näytä pahemmin palelevankaan.

Eilen oltiin sienestämässä 3h metsässä koirat juoksi siihen asti että Muru alkoi makaamaan aina kun kerättiin suppiloita samassa paikassa kauan, makas aina jossain pehmeällä sammalleen päällä kaula pitkällä, välillä niin maastoutuneena että ihmettelin missä oli. Heti kun lähdettiin liikkeelle niin tuli perässä, Eddie huiteli välillä peuran jälkien perään todella kaukana. Ilmeisesti Muru sai jonkun pureman silmäkulmaan koska koko silmä ympärys ihan tuvoksissa ja puoli ummessa, punainen ympäri ja kutiaa. Katsotaan saadaanko kotihoidolla kuntoon vai pitääkö huomenna mennä näyttämään.

Myy eli Vesipedon Merenneito oli torstaina lonkka, kyynär ja silmä tutkimuksessa. Lonkat lähti A/A ja kyynäreet 0/0 kennelliittoon, silmät oli OK.