Jotta saisimme pimeydessä aktiviteettejä lähdin illalla agilityhallille.Eddie oli taas alkeisryhmässä ja me harjoiteltiin tosissaan "olemista", paikallaolo häiriöllä ja seuraamista häiriöllä ja sitten hupina pääsi kokeilee vähän agirataa. Paikallaolotreenit meni tosi hyvin istui jo koira huilnan keskellä yksin jos olin hallin toisella puolella (muut koirat ei kiinnostanut erityisen paljon paitsi tiukka tolleri narttu...), sitten yritin vapaa käskyllä antaa sen vaan olla eikä kiinnittää siihen huomiota sekin sujui suht hyvin mutta tätä treenataan vielä lisää, huomioin sitä liikaa. Hyvää häiriötreeniä. Otin pari settiä vapaana seuraamista ja tavoite on että saan Edin halliin ja pois treeneistä vapaana seuraten sitten voin lähteä sitä harjoittelee NOME jne touhuihin jossa ammutaan, riistaa jne saada seuraaminen varmaksi myös.Olisi hyvä saada siellä agility parkkiksella tehty eteenlähetykset myös kun häiriöä ja uusi "maasto"mutta pimeys haittaa sitä... Agility esteistä tutustuttiin uudestaan A esteeseen, sen se oli oppinut viime kerrasta, putki ei pelottanut sen on myös oppinut kerrasta, Puomi oli uusi tuttavuus ja kävelikin sen aika jäykkänä ja matalana 2 kertaa läpi niin että ihminen molemmin puolin varmuuden vuoksi että ei tipu. En uskalla päästä sitä noitten hulivili koipien kanssa vielä yksin siihen. Saatiin hyvin harjoiteltu hyppy käskyä josta voi olla hyötyä myös WT:ssä. Huomaan että en jaksa keskittyä noihin agility hienouksiin ollenkaan kun treenit ei ole meille kuin hupia ja häiriötreeniä muitten koirien joukossa muit alajeija silmälläpitäen kun ei pimeässä voi muuta tehdä. Hauksaa meilä on ja muillakin on hauskaa kun unohdan aina radan kun en jaksa keskittyä siihen ....tylsä oppila skun tekee oman pään mukaan :)

Muru pääsi fiilistelee sitten jatkoryhmään Edin jälkeen ja Murulle teetin temppuja ja harjoiteltiin odottaessa paikallaoloa myös. Muruhan ei välitä muista koirista ollankaan ja pysyy mun lähellä ilman hihnaa vaikka muut hyörii ympärillä. Rata meni Murun kanssa hyvin ja on aivan tohkeissaan hyvin se osaa arvoida hyppyjen pituutta ja matkaa, pituus hyppykin meni aika näpsäkästi. Eddiellä on vielä vaikeuksia arvoida hyppjen etäisyydet niin että rima välillä tippuu. Muru meni näpsäkästi puomin, A esteen ja putken ja hypytkin menee niin hyvin että pystyy vähän etäisyyttää jättämään ja näyttää suunnana mihin hypätä jne. Aivan tohkeissaan oi jälleen ja hienosti odottaa rauhallisena vuoroaan.

Juhalla ja Ropilla oli joukkue WTssä mennyt 2 rasti erinomaisesti ja 2 rastia huonommin. Miten joukkue sijoittui en tiedä, tuloksetkaan ei olleet vielä netissä. Kokemuksia tuli lisää ja taas vinkkejä millaisia tehtäviä voi harjoitella.