Sunnuntaina lähdettiin aamulla Eddien kanssa ajamaan kohti Espoota NOME kokeisiin. Kauden eka startti. Päivä oli todella kuuma (auton mitari näytti 32 astetta) ja Venäjän savu teki ilman myös raskaammaksi. Startattiin numerolla 12 joten odottamista jonkun verran mutta oli mukava seurata koetta rauhassa, Eddie oli autossa kaikki ovet auki ja tuuletin päällä, totesin että sillä on parempi autossa kuin paahteessa. Kävin väliajoin katsomassa miten pärjää.  Kun vuoro tuli niin Eddie oli jo kaukaa haistanut riistat ja oli kovalla vauhdilla menossa koe paikalle! Koe alkoi suht helpolla 2 linja markkerauksella vesirajan suuntaisesti, vedessä oikealla kellui 4 kuvaa - jotka hiukan kiinnosti Eddieä. Kun heitot tuli niin näki ekan hyvin mutta sen jälkeen mielestäni sillä kääntyi katse kuviin ja viimeinen heitto jäi hämärään, itsellänikään ei ole siitä muistikuvaa miten se näkyi. Eddie haki sen ekaksi heitetyn suoraviivaisesti ja näin heti että kun lähetin tokalle niin ei ollut muistikuvaa, lähetin todella huolimattomasti sen tokalle, olisin voinut saada sen menemään viimeksi heitetylle jos olisi vähän paremmin lähettänyt koska oli niin lähellä. Eddie lähti mutta suoraan kuvien luo. SItten siirryttiin ohjaukseen joka oli ehkä 60m ulos avoveteen vesikasvillisuuden läpi, Eddie eteni suoraviivaisesti 3/4 matkaa kohti ohajus riistaa ja sitten sai hajun, olin eirääin tyytyväinen suoritukseen! Seuraavaksi haku; lähetys paikka oli määritely rannassa josta ei saanut liikkua vaan koira piti sieltä osata edetä maalle ja veteen. Eddie lähti ja toi ekaksi kauimmaisen lokin vedestä, seuraavaksi tuli maalta variksen kanssa ja sitten pupun kanssa lähetin kolme kertaa ja tuli hyvin nopeasti riista suussaan takaisin jonka jälkeen tuomari totesi että riittää ja että olisi tuonnut loputkin mutta turha käyttää aikaa enemää kun 1 ei voida markkeerauksen takia saada.Saatiin siis AVO2 tuloksen. Olin todella tyytyväinen suoritukseen, Eddie teki todella hienosti hommia -  mutta harmittaa myöskin paljon koska 1 tulos oli niiiiiiiiiiin lähellä ja oli kerta kaikkiaan taas huonoa onnea!!! Eddien arvostelu on tässä  . Onnea myös Kurulle ja Merjalle VOI2 tuloksesta!

Eddie palauttamassa ohjaus riistaa - kiitos Kati kuvasta!

Perjantaina oltiin treenaamassa eteenlähetyksiä vedessä Eddien kanssa ja ne sujui tosi kivasti, lauantaina olin aamulla uittamassa koiria vaan liikunnan takia ja sitten seuraamassa Valpurin ja Myyn VEPE harjoituksia. Illalla lähdettiin vielä saaristoon uimaan ja grillaamaan Samulin ja koirien kanssa. Merivesi oli ihanan lämmintä ja koirat uiskenteli vielä illlla. Sunnuntai illalla kun olin tullut kokeista niin Murulle annettiin taas laaser hoitoa.

Päätin nyt ottaa kuva mukaan harjoituksiin ensi kerralla kun sellainen kerran hankittu jotta ne ei kiinnostaisi niin paljon vaikak Eddie ei pyri ottamaan niitä suuhun eikä mitään mutat selkeesti se ihmetteli että mitä noi linnut tuossa uiskentelee...