Tänään olin seuraamassa Pimun taippareita ja kävin katsomassa Pennin ja Oton pentuja! Pimulla meni taippareissa vesityö mainiosti mutta haussa meni Pimpulalla palikat sekaisin ja alkoi vaihtaa variksia eikä lopuksi tiennyt enään minkä se sieltä tuo kun oli ilmeisesti kaikki jo paikallistanut :) Pimpula ottaa riistaa nätisti ja käsittelee riistaa hyvin, löytää ne helposti mutta nyt sitten vaihdon esto treeniä ja täytyy tehdä pikku P:lle selväksi että löydettyä riistaa niin ne tuodaan sitten mamalle! Nämä asiat ei ole taipumuksia vaan treeni juttuja  jos treeni on pennusta asti painottunut nouto hommiin niin näitä ongelmia ei helposti tule esim taippareissa mutta Pimullahan ei ole treeniä takana joten tämä on helposti korjattavissa kun ei ole kerennyt kehittyä "tapaa".. Eiku reeniä pikkasen ja uusiksi homma :) Intoa riitti joka taisi ylättää Kaisankin eli Pimu on aika vähästä oppinut innostumaan riistasta nyt palautukset ja vaihto hallintaan niin se on siinä....muutama laukaus olisi hyvä saada ennen seuraavia taippareita myös eli laukaus ja sitten toimintaa perään esim haku/mark.

Oltiin katsomassa pentuja vielä ja apuva kuinka ne on suloisia - tuli flash backejä kun Murun pennut oli kotona...muistui myös kakka- pissa rumba mieleen MUTTA Muruhan söi paskat ihan loppuun asti niin mun homma helpottui vaikka oli välillä älöttävää - kaikkeen tottuu :)

Eddie jättää vieläkin juoksuista Murua lähes kokonaan rauhaan, välillä käy inisemässä Murun vieressä mutta ei ole uskaltautunut selkään..onneksi. Murulla on koko ajan tiiviisti housut jalassa varmuuden vuoksi ja ensi viikon ovat varmuuden vuoksi yksin ollessa erillään ja pihalla eivät ole vapaana keskenään. Tämä menee aika kivuttomasti kun Eddie ei ola kiihkee ja Muru ei tyrkytä kun 2-3 päivää.

Biko sai tänään MEJÄ kokeesta VOI1 tuloksen Onnea Bikolle ja Nannelle!

Eddielle teen ensi viikolla varmuuden vuoksi jäljen että ei jäänyt mitään "traumaa" ja seuraavat kisat häämöttääkin 2 viikon kuluttua...silloin kisaan molempien kanssa! Murulle pitää tehdä ennen kisaa vesiohjausta ja 2 markkeeraus laukauksella. Eddielle jatketaan "vanhaa" suunnitelmaa ja tehdään pihalla suuntia ja seuraamista. Ajattelin aloittaa TOKO ryhmässä Edin kanssa ja molempien kanssa talvella agility jotta saadaan vaihtelua treeneihin ja siinä saa harjoiteltua hyppimistä ja kontaktia. Murun kanssa ollaan harrastettu muutama kausi agilityä ja flyballia aikaisemmin ja kyllä tykkäs!