Sunnuntai aamulla suuntaisin koirien kanssa VEPE kokeisiin Paraisille, Muru oli mukana vaan "hengailemassa" ja Eddie kisaamassa. Päivästä oli tuloss lämmin mutta onneksi koiria oli helppo uittaa pisin päivää, itsekin kävin moneen otteeseen viilentymässä meressä. Eddien kanssa tavoite oli tietty AVO1 tulos, keskiviikkona oltiin treenaamassa ja silloin Eddie keksi viedä yks kaks yllättäen vene ja hukkuva monta metriä maalilinja ulkopuolelle. (vaikka mielestäni osannut sen hyvin) 1 tulokseen saa olla vain 10 virhepistettä ja jokaisesta ylitetystä metristä menee 1 piste joten olin jo maalannut piruja seinälle. Eka liike kahden veneen haku, saatiin täydet pisteet suoraan maalilinjan väliin, toka liike vienti (poiju oli vienti esine) täydet pisteet, kolmas liike yhden venen haku (hyppy ja hinaus) Eddie vei 6m maalilinjan ulkopuolelle+1lisäkäsky -1 piste!! eli viimeiseen liikkeseen oli varaa tehdä 3 virhe pistettä. Viimeinen liike on "hukkuva", ensin minun piti käskeä 4 kertaa hakemaan (yleensä menee yhdellä käskyllä), kolme käskyä on max joten siinä meni jo 1 virhe piste, no lähti taas viemään vinoon maalilinjan ulkopuolelle (ajattelin jo että nyt jää 1 tulos muutamasta pisteestä) viime hetkellä korjasi linjansa huomattavasti että jäi vaan vajaa metri ohitusta!!! 91 pistettä sadasta ja AVO1 tulos, kyllä oli jännää loppuun asti. Nyt meillä enään uupuu 1 AVO1 tulos niin ollaan voittaja luokassa. Ensi viikon sunnuntaina olen mensossa seuraavaksi kisoihin.

Sen lisäksi niin Myy (Vesipedon Merenneito) suoritti Vesipelastuksen soveltuvuuskokeen (SOVE) pistein 100/100!! Onnea Valpurille ja Myylle!!

Viikonloppuna oli myös muita tuloksia; Vesipedon Merirosvo "Pepe" oli näyttelyssä ja sai sinisen nauhan eli H  Pepen arvostelu oli seuraavanlainen: "Hyvä tyyppi. Hyvä Koko.Hieman kevyt luusto. Maskuliininen pää., Liikaa kaulanahkaa. Hieman lyhyt kaula, Ikäikseen hyvin kehittynyt rintakehä. Sivuliikkeet OK. Tarvitsee vielä lisää näyttelykoulutusta."