Lähdettiin heti lenkille kun tulin viiden maissa töistä. Kiersin "perinteisen" "omenatarha lenkin" ja vein salaa yhden damin taas lenkin alussa kohtaan jossa ajattelin treenata. Koirat selvästi nauttii siitä että lumi oli lähtenyt, joka ojassa "uitiin" haisteltiin maata niin tarkaan niin tarkkaan, ilmeisesti maa oli täynnä hajuja.

Kun lenkki oli tehty palattiin treenipaikkaan, Edin laitoin puuhun kiinni. Murun kanssa tehtiin ohjauksia taas kellona jotta saadaan rutiinia, sain Murun myös lähtemään sokko damille hyvin. Pysähty pillistä hyvin. Otin eka kertaa  pidempi etäisyys Murun ja minun väliin kun lähetin. Välillä kävin palkkaamassa Eddieä siitä että istui nätisti puussa kiinni. Lopuksi otin Edin kanssa eteenlähetyksiä, palautukset oli niin huonot "villit " että lopetin kesken, täytyy ottaa sisätreeniä, nostamis treeniä, jostakin syystä dameista jätkä villintyy hulluna, linnut palauttaa rauhallisesti suoraan käteen. Ihmeellistä. Eli meillä alkaa palautus treeni damilla sisällä rauhassa ennen kuin se tulee kuntoon en ota ulkona juurikaan noutoja.

Niin...kun tultiin lenkki paikalle Muru hiljeni taas todella nopeasti joten en tarvinnut seistä 15min auton vieressä, joten pikkuhiljaa mennään oikeaseen suuntaan. Aloitin myös harjoittelemaan REUNA käskyä, (piti ottaa eri kuin SEURAA että ei mene sekaisin) eli kun tullaan autosta niin REUNA käskyllä kuljetaan minun kanssa (tai vaihtoehtoisesti istutaan) vähän matkaa ja vasta kun sanon vapaa makan varrella saa mennä, jotta eivät kuvittele että autosta tullaan aina vauhdilla. (kuten nyt). Aloitin myös kiinnittää huomiota siihen että ei saa hyppiä vastaan OLLENKAAN.

467976.jpg