Eilen lähdettiin kuuden aikana aamulla ajamaan Tampereelle näyttelyyn. Mukana oli Muru, Myy ja Wilda sekä toisessa autossa Biko ja Woody. Helsingistä oli Remu ja Pimu. Hangosta Pepe. Paikka oli hevosmaneesi elli kylmä ja hiekkainen paikka. täynnä ihmisiä ja koiria. Melkoisen levoton ja ahdas paikka, heti tuli ajatus mieleen että minkä ihmeen takia olen tänne tullut! Ensi sähellyksen jälkeen saatiin häkit pystyyn ja nuoret urokset olikin jo vauhdissa kun oltiin vasta asettumassa, onneksi Pepe ja Remu ehti nipin napin mukaan. Päivä meni periaatteessa aika nopsaa suhteessa muihin näyttelyihin (ne vähäiset jossa olen käynnyt) mutta silti tuntui aika puuduttavan pitkältä kun oli vielä kylmää. Esitin Murun, Myyn ja Pimun. Kaikki kolme tyttöä esintyi hienosti, etenkin Pimu sai erityis maininnan hyvästä käytöksestä, Murua pidettiin taas pirteänä veteraanina  - teki seiso - maahan ja peruutus temppuja kehässä..

Kotimatkalla oli melkoisen huono keli ja selvittiin säikähdyksellä kun Nannen auto ajautui ojaan ja pelastus laitos sitten auttoi meidät uudestaan matkaan, onnea oli matkassa ja kukaan ei loukkaantunut!

Tässä tulos salso:

Vesipedon Merirosvo "Pepe" EH, Vesipedon Merikarhu "Remu" H, Vesipedon Hurrikaani "Pimu" H, Vesipedon Tsunami "Wilda" H, Vesipedon Merenneito "Myy" H, Muistokas Murmeli "Muru" H, Muistokas Isku "Woody", H, Muistokas Muistokas "Biko" ERI

Murun arvostelu:

Kovin kevyt rakenteinen luonteeltaan reipas veteraani. Kevyt pää. Vahva selkä. Turhan kuroutunut vatsalinja :), Hyvin kulmaantuneet kevytluustoiset raajat jolla liikkuu kevyesti.

Remun arvostelu:

Kovin valattomasti esiintyvä nuori uros. kapea pää ja otsa pengertä saisi olla vähän enemmän. Hieman pehmeä selkä. Tähän kokoom toivoisin vähän enemmän luustoa. Riittävästi kulmaantuneet takaraajat.. Hieman ohut karvapeite.

Wildan arvostelu:

Kevyt luustoinen, sopivan kokoinen kevyt pää jossa otsapengertä - saisi olla enemmän. Hieman pyöreä ylälinja liikkeessä. Hieman lyhyt rintakehä. Luisu lantio. Riittävästi kulmautuneet takaraajat. Hieman lyhyt askel.

Muut tulossa blogiin heti kun saan niitä lisää :)