Oltiin eilen kimppatreeneissä, meidän tutussa treenipaikassa Raisiossa. Kun tuli Eddien vuoro niin sille tuli kyllä joku ihan "blackout" kun annoin käskyn niin istui vaan ja tuijotti vastarantaa johon olin lähettämässä sitä. Lähti sitten kun tehtiin sinne markkeeraus ja laitoin perään sitten sinne ohjaukseen. teki kyllä sitten mutta vähän oli pojalla palikat sekaisin, se oli kuin istuva kysymysmerkki. Oikein hekellisesti nauratti se ilme mutta meinasin hermostua siille - mutta onneksi maltoin mieleni. Eka kerta kun on näin käynyt. onneksi saatiin ok suoritus lopuksi. tulis siihen tulokseen että ei ollut hyvä olla ruokkimatta sitä ennen, ihmiset vastarannan pusikoissa oli sille häiriö ja saattaa olla vähän kisa/treeniväsymystäkin viime viikkoisesta/viikonlopusta. Joten pidetään taukoa su asti jolloin on kisat. Päätin myös että en te sille kun motivoituja linjoja nyt loppu syksyn, ei sokkona kun mahd kioissa. Jotta saan yllä pidetty sitä hyvää linjaa pelästyin jo että nyt olen mennyt pilaamaan meidän linjaa.... lenkkeilään vaan ja teen ehkä jossakin välissä sille jonkun simpelin jutun vaan esim pe siipidamilla.

Murukin oli ihan sekaisin ei mennyt "taakse" ei sitten millään (vedessä) - päätin nyt sitten jo että vaihdan taakselähetykseen toisen käskyn MENE. Mutta vasta tämän kauden päätyttyä ensi kautta ajatellen. Selkeesti Murulle sopii paremmin tehdä alue tutuksi kun se että joku ääntelee tai loiskuttaa damia kun ei meinaa mennä taakse - see jää odottaa heittoa, ja eteen käsky ei ole tarpeeksi vahva kun laittaa "taakse". Tehdään vähän perusjuttuja Murun kanssa vedessä ennen la kisaa ja muuten vaan ollaan.

Kävin ostamassa molemmille vielä punkkipannat kun niitä punkkeja on löytynyt molemmilta runsaasti. Eihän ne punkit ihan heti kuole vaikka tulisi halla öitäkin...