Lauantain herätys hautajaisiin -  oli jo tuska etukäteen kun tietää kuinka raskasta hautajaissa on...no kun sieltä oltiin valmiit yhden maissa alkoi taistelu aikaa vasten - ehdimmekö Murun kanssa kokeeseen. Olin jo tietty etukäteen päättänyt että hautajaiset on tärkeimmät tietenkin minulle ja ehdin jos ehdin. Meni niin nipin napin että ajattelin koittaa ja lähdin ajamaan..Mjösundia kohti naama punaisena ja silmät kirvelen - aamupäivän itkemisestä! Ehin paikalle niin että kun huudettiin SEURAAAAVA niin hengästyneenä olin just paikalla Murun kanssa...Murukin oli aika pöllästyneen oloinen kun vaan tupsahdettiin paikalle. Ekana oli kakkos markkeeraus liukkaalla kalliolla oli lähtö..onnistui hyvin ja pysyi kuin tatti laukauksissa. Kun päästiin ohjaukseen ajattelin että VOI MOOORON...päätin heti kättelyssä lähetänsen kerran jos ei lähde hyvin en jatka sitä tehtävää...A I V A N  L I I A N vaikea meille! Niin siinä kävi enkä haluanut painostaa yhtään tässä kun juuri ollaan treenattu luottamusta ohjaukseen jne Sitten oli hakujota tehtiin vaan uiden, lähti hyvin toi kaksi lähimmäistä. Sitten haki mutta uiskentelli ihmeissäänn että kun vaan uidaan ja uidaan eikä ranatuduta ollenkaan...oli lähellä sitä kauimmaista mutta ei saanut hajua..Jyry sanoi että lopetetaan. Joten se siitä ennen kun päästiin alkuun --> AVO0 Mitä opimme; tarvitsemme uudet treeni maastot jossa hakau vaan uiden (Muru jotenkin odotti että sitä ohjataan tai tulee markkeeraus - ei olla tuollaista tehty) ja ohjauksiin uutta rantaa!

Sunnuntaina eli tänää oli sitten Eddien vuoro oltiin päivän viimeisenä ja seuraillin koko pv koetta. Ennen suoritusta Ed oli vähä levoton mutta teinkin sitten vähän "toko" juttuja ja keskittyi hienosti vaikka kuului laukauksia odotus paikalle. Me oltiin kokeen viimeisiä ja  VAIN 1 koira oli päässyt jäljellä koko päivänä... Markkeeraus meni hyvin (kakkonen veteen), ohjaus meni oliko tokalla yrittämällä OK, (sivut veti-hakuruutu, oli aika pitkä jossa maastossa pitkää ruohoa ja vadelma puskaa) ja sitten hausta haki 3 - ja aika loppui olisi 5 pitänyt hakea. Haku alue oli aika laaja - kattoi alueen hyvin mutta ei ollut tuulen vierettä ja linnut ruohikossa sisällä joten koin että aika vaikea ja oltaisiin tarvittu Edin kanssa enemmän aikaa - koska olin kokeen viimeinen jatkettiin sitten silti ja se haki sieltä sitten vielä viimeisen lokin. Aika loppui meillä kesken - pari kertaa tuli tyhjänä kyseleen mutta meni aina innokkaasti uudestaan ja teki hommia koko ajan! saatiin hienosti ALO2 tulos. Kisa arvostelut lisätty sivuille.

Ropi oli kisannut lauanatina samassa kokeessea ja saanut ALO1 tuloksen ja valittiin piirimestariksi, ONNEA JUHALLE & ROPILLE!

Biko kisasi vaikeassa VOI kokeessa ja sai VOI3 tuloksen ja Jasu & Tuuli oli ekoissa TOKO kokeessa ja sai hienon ALO2 tuloksen.

Otto ja Heikki voittivat myös PM mestaruuden VOI1 tuloksella - Otto siirtyy nyt eläkkeelle kisatouhuista.

Joten meillä on ollut hieno tulos viikonloppu, ONNEA KAIKILLE!

888157.jpg
Juha & Ropi ja PM pokaali!