Kiirettä taas on ollut ja ollaan pidetty treenitaukoa nyt  reilun viikon. Viime viikolla koirat oli mukana NOU treeneissä ja lähinnä vaan lenkillä treenien lopuksi ja kävivät uimassa tietty, Myy oli mukana menossa. Myy alkaa olemaan taipparikunnossa, haku toimii hyvin ja vesinoutokin sujui, loppuviikosta tehdään pupu jälki vielä. Sitten ollaan ulkoiltu ja tehty puutarha hommia ja koirat olleet paljon ulkona. Vappuna oltiin kavereiden luona ja koirat oli mukana ja saivat juosta vapaan koko rahan edestä heidän tilan pihalla. Eddie lähtikin peruran jälkiä pisin välillä melko kauas että piti kutsua pois.Ennen vappua Sera oli pika visiitillä Rudyn kanssa ja käytiin heidän kanssaan to illalla lenkillä ja juoksivat ihan mielettömästi. Sera on vieläkin niin pentumainen että haki Murun mahan alta nisiä...

Tällä viikolla on vielä kiireitä kurssien merkeissä, kokouksien ja möllitoko kisojen parissa mutta sitten loppuu minun omat kurssit ja alan ensi viikolla treenaamaan NOME asioita toden teolla molempien kanssa. Päästäänkin hyvin alkuun kahdella perättäisellä NOME leirillä toukokuussa.

Jeri ja Jimi ovat nyt todettu terveeksi mikä on tietty ilo uutinen ja varoituksen merkki kennelyskästä! Riikalat tuli sitten surulllisia uutisia kun heidän vanhempi koira Jeppe joka loukkasi jalkansa 2 viikkoa sotten ja sai haavan niin onkin tapahtunut hoitovirhe ja akillesjänne olikin poikki ja ollaan eilen yritetty pelastaa jalka leikkauksessa. Jalka nyt ruuvattu ja kipsissä aika näyttää miten se tulee toimimaan tulevaisuudessa, pitkä toipuminen edessä!