Oltiin aamulla Nanne kanssa treenaamassa vesijuttuja. Murulle tehtiin ohajus häirö markkeerauksella ja sokko ohajus lammen yli ja ylös rantaa 10-20m. Pyöri kauan markkeeraus paikassa mitä piti ylittää mutta otti hyvin vastaan ohjeita ja sain ohjattua damille asti. Häiriä tehtävässä niin oli menossa ensin häiriö markkeeraukselle mutta uskoi ei käskyä ja jatkoi matkaa linjaa. Eddielle tehtiin ykkös markkeerauksia 3 kpl kaislikkoon, meni ihan hyvin, kiersi vaan ihme kautta damille ja joka kerta samalla tavalla.

Eilen illalla tein maahanmenoa ja seisomista molemmille myös. Tein nyt sitä että kävelin itse koko ajan ees taas ja heidän piti pysähtyä liikkeeseen.

"Vesipeto" "Ropi oli taas WT kisoissa ja hienosti pääsi finaaliin asti jossa oli tehtävänä vesiohjaus,  Ropi ei mennyt uimaan ollenkaan :) Voihan kökkö! Uskon (kun juttelin Juhan kanssa) siihen että Ropsun kanssa on tehty liikaa tehtäviä jossa joku loiskahtaa veteen, ei ollut tarpeeksi luottoa että eteen käskyllä jotain vedestä löytyisi. Sama probleema kun meillä oli Murun kanssa maalla, ongelma poistui sillä että markkeerauksia tehtiin markkeerauksian ja ohajusket ohjauksina. Vesi on eri elementti ja vaikka ohjautuisi kuinka hyvin maalla niin ei ole takeita että vedessä sama juttu, Vesijuttuja pitää treenata PALJON!

1626117.jpg
Eddie iltapv levolla omassa kuopassaan pihalla

Treenivinkki päivitetty!