Töitten jälkeen oli kerrankin aikaa mutta nuppi ihan tyhjä kun tuo työ vie kaikki mehut tällä hetekellä. Päätin kuitenkin mennä Eddien kanssa treenaamaan jotain mutta ei mitään uutta tai vaikeaa/haastavaa vaan perusasioita juuri sen takia että oma keskittymiskyky ei ollut parhaimillaan. Teimme linjaa noin 80m-100m motivoituna X3 sitten tein pienen hakuruudun (helppo) ja samalla vein uudelle muistipaikalle uutta linjaa varten 3 damia. Laitoin sitten vuorotellen hakemaan ja vuorotellen eteen toiseen suuntaan. Matkalle autoon tein sitten pari pillipysähdystä ja palkkasin niin että kävellin luoksen ja annoin namin.

Matkalla autolle tuli vastana myös toinen koira kiinni hihnassa olin aivan varma että nyt se lähtee katsomaan, seurasi vaan heitä  - kaarsi minun luo itsenäisesti ilman eri käskyä ->palkkasin. Toinen koira oli uros ja häntä ihan pystyssä ehkä Eddie tulkitsi jo kaukaa että OK tuonne ei kannata mennä.

Maanantaina tein molemmille seisomista ja istumista pillistä sisällä en viitsinyt ottaa Murulle maahanmenoaja jos tuntuu tukalalta. Muru pyöristyy päivä päivältä vaan enemmän, vajaa kaksi viikkoa enään odotusta.