Jasu  ja Tuuli starttasi ekoissa NOME kokeissa lauantaina. Saivat hienosti ALO2 tuloksen. Onneksi olkoon!Hienosti ekakertalaisilta ja siihen nähden kuinka vähän ovat treenanneet, riistan kanssa ei yhtään...
Harmillisesti riistojen pudottelu palautuksissa esti jäljelle pääsyn eli nyt sitten riistojen kanssa palautustreeniä.:) Tässä arvostelu:

Haku: Aloittaa haun hyvin ja löytää nopeasti 2 riistaa. Sen jälkeen työskentelyyn tulee pieni tehoton jakso. Koira parantaa kuitenkin työskentelyään ja kokonaisuutena haku on melko mukava.
 
Ohjattavuus: Selvittää tehtävän helposti.
 
Paikallistamiskyky: Havaitsee molemmat pudotukset. Noutaa riistat. Ohjaaja auttaa hieman.
 
Riistan käsittely: Pallottelee hieman riistoilla palautusten aikana. Palautukset ovat melko nopeat, mutta luovutukset ovat huonot. Koira pudottaa lähes kaikki riistat ohjaajan lähelle (todellisuudessa OIKEESTI putosi 3, variksia kaikki, muut käteen, en tiedä mistä moinen näkymä tuomarille)
 
Muut ominaisuudet: Työskentelee mielellään vedessä ja on tarkkaavainen laukausten aikana.
 
Yleisvaikutelma: hyvässä yhteistyössä ohjaajan kanssa toimiva koira, joka työskentelee hyvällä vauhdilla. Koira selvittää päivän tehtävät hyvin , mutta huonot luovutukset laskevat palkintosijaa.