Tänä viikonloppuna on tullut jonkun verran Vesipeto tuloksia, kiitos siitä kaikille!

Sera (Vesipedon Meritähti) kisasi TOKO SM joukkukisassa ekassa AVO kokeessa tiukan arvostelun kohteena ja sai hienon AVO2 tuloksen, ONNEA. suurimmat virheet oli paikallolossa Sera rapsutti itseään (hyttyset..) paikallolon viimeisillä sekunneilla sekä hyppy ei onnsitunut.

Jimi (Vesipedon Merihevonen) kisasi VEPEssä jas suoriit SOVEn 71/100 pistettä ja SOVE siis hyväksytty, ONNEA. Jimi oli viennissä palannut dami suussa eikä tarjonnut sitä avustajalle. Nyt vaan lisää treeniä ja ALO luokkaan!

Eddie (Vesipedon Taifuuni) kisasi NOMEssa VOI luokassa ja sai VOI3 tuloksen (Raasepori(Fiskars), koe oli meille vaikea joten ollaan tulokseen tyytyväisiä. Koe aloitettiin parityönä. Eddie oli ekana passissa joka kesti n 10-15min. Se meni ihan ok. Sen jälkeen Eddie suoritti ohjauksen joka meni niin että tuli ykkös markkeeraus lähelle vasemmalle, edessä kellui kuvia ja edessä vasemmalla oli suo saareke jossa soutuvene, koira piti ohittaa nämä häiriöt ja edetä vasta rannalle niemenkärkeen jossa oli lintu. Eddie ohitti nämä hyvin ja eteni riistalle kylläkin ehkä liian rannan kautta mutta mielestäni melko hyvin. Kun koira palautti uiden ohjaus riistan tuli kakkos markkeeraus jota koiran piti siis markkeerata paluttaessa. Eddie ei kyllä havainnut ollenkaan toista. Kun ohjaus riista tallessa, sai ottaa 3 mark omassa järjestyksessä Eddie sai 2 hyvin ylös ilman apuja. 1 jäi ja siinä oli jotain omituista kun Eddie säikkys jotain ja tuli korvau luimussa takas, voi olla että oli käärme, tai joku muu eläin. Sitten tuli haku joka oli suoraan edessä vesialueen yli sekä molemmilla puolilla ns "ohjattu haku" ns haavakko vedetty rannasta jälkenä ja sinne piti ensin ohjata vesilaueen yli. Nämä molemmat ei onnistunut meiltä suurin syy taisi olla että annoin sen mennä vapaasti enkä ohjannut. Mutta muuten haku meni hyvin. Sen lisäksi Eddie sääsi tosi paljon haku lähetysalueella, istui, seisoi, kieri ja kiehnas nokkaa maahan(oli kyllä sitten jälkeenpäin kastottuna naama täynnä paukamia)välillä selällään ja herrajestas meinas napata riistat jotka oli kuivumassa puussa joten täytyy ottaa kurinpalautus sessio kun kyllä korvat oli välillä ihan käyttämättömät lisävarusteet ne vaan roikkui mukana  ...:) Välillä kiukun välissä meinas pokkakin itsellä pettää....