Viime viikolla oltiin taas TOKO treeneissä siellä tuli esiin että metallinoudossa pitää treenata se loppu pätkä että tulee suoraan sivulle nyt vähän vinoon, muuten ei ole sen liikkeen kanssa ongelmaa. Ruududssa täytyy varmaan alkaa käyttää RUUTU käskyä kun näytti menevän sinne jo aika hyvin, sitä täytyy kotona treenata enemmän heti kun saa pihalle tilaa (lumi haittaa). Tunnari tehtiin myös ja jatkan hillopurkkisyysteemiä jonka nyt todettiin että Eddie on tajunut ja nyt tehtiin niin että lähetettiin kauempaa purkeille ja sitten lopuksi vielä kerran ilman purkkia ja haisteli hyvin ja toi oikean. Saatiin ohjeeksi jatkaa purkkien kanssa ja satunnaisesti tehdä vaan ilman pikkuhiljaa.

Perjantaina oltiin moikkaamassa kavereiden uutta perhejäsentä, Pimua 12 viikkoinen irlanninsusikoira joka on jo isompi kuin Eddie..., aikuisena Eddie ja Muru voi huoletta kävellä mahan alta sitten.... Pimu oli vähän varovainen ja pelokas ulkona mutta oli selkeestikin kiinnostunut Murusta enemmän, Eddielle Pimu oli vaan ilmaa - meni omiaan vaan - lähinnä varmaan jäniksen ja peruran hajuja.

Eilen oltiin treenaamassa vähän aikaan tehtiin muisteja sekä linja markkeerauksia lumi kasan eteen ja taakse, aika vaikeaa kun damit ei oikein haise mutta Eddei suoriutui ihan kivasti. Muistitkin meni hyvin vaikka jätettiin aika pitkäksi aikaa ja kauas. Kylläkin viimeisin muistipaikan damit joku ulkoilija oli nostanut puuhun roikkumaan jonka tajusin vasta kun olin lähettänyt Eddien ...kiva. Luuli olevansa avulias...Murukin suoritui hyvin kaikista tehtävistä ja tietty innokkaana teki hommia.