Perjantaina Kaisa tuli Pimun kanssa kylään. Muru pyöräyttikin Pimun heti pihalla pikaisesti näyttäen kuka on pomo.

Lähdettiinkin heti kättelyssä uimaan porukalla, Pimukin pääsi jyvälle miten veteen hypätään laiturilta. Kaikki kolme haki fresbeetä noin tunnin. Kaisan kanssa lähdettiin uintireissun jälkeen heti tekemään MEJÄ jäljet (=hiki). Eka jälki veretettiin vähän huonosti ja yhdessä minun suunnistus taidot tuli jälleen esille ja tehtiin erikoisen mallinen jälki Murulle jossa 3 kulmaa (makausta)...

Ilta sujui rauhallisesti ja nukuttiinkin pitkään la aamulla. 12 maissa oltiin ajamassa jälkiä. Eddie sai lyhen (500m) huonosti veretyn jäljen - huomasi että joutui enemmän hakemaan jälkeä kuin viimeksi, kuitenkin meni jäljen päältä lähes koko ajan, vaan enemmän sik sakkia. Kaadolla otti pupun suuhunsa. Seuraava jälki oli Pimulle - se oli Pimun ensimmäinen. Kaisa kertoo varmaan enemmän siitä omassa blogissaan mutta Pimu otti hajun hyvin ja meni reippaasti jäljen, liinan kiristyessä pysähtyi eli on siinä vielä tottuttamista että liina saa olla kireelläkin. Murun jälki meni hyvin, pari kertaa joutui hakemaan jäljen uudestaan mutta ei lähtenyt kauas - minun täytyy olla tarkempi siinä että miten "ohjaan" Muru hihnan avulla ja luottaa että on jäljellä vaikka en itse näe merkkejä. Kaadolla Muru kantoi pupua.

Sitten oltiin niin hikisiä että lähdettiin taas uimaan porukalla - Samuli uitti  ja leikki koirien kanssa..sukeltamista, vedessä hyppimistä, perässä uimista, syliin tuloa jne = Samuli temppukoulu - Pimukin pääsi hyvin mukaan näihin jo Murulle ja Eddielle tuttuihin temppuihin ! Hauskaa oli!

Illalla lähdettiin vielä tekemään riistalla hakua ja ohjauksia. Idea oli että Pimu saa kokeilla taipparihakua riistalla (joka meni todella hienosti), Eddie laajempaa hakua (kaisiliiko mukana), Muru ja Biko laajempaa (kaisilikossa). Riistana oli, lokki, varsi ja harakka. Kaikki koirat meni hienosti ja saatiin hyvät treenit. Edi toi riistat käteen. Murulle tein vesiohjauksen "puoli sokkona", lähti hyvin vaikka epäröi. Pimu haki hyvin ja palautti hienosti, eteni veteen myös itsenäisesti.

Kymmenen maissa tuli Sanna ja Bortsu Rudy meille vielä kylään (to asti) ja oli sitten ilta menot pihalla vielä... Murun ilme oli hyvä kun tajusi että Rudy tulee...(Rudy rakastaa Murua ja Muru ei välitä...yrittää olla - kun ei olisikaan...)

Su päivällä menttin seuraamaan sateessa TOKOn SM kisoja ja oltiin luvattu auttaa kentän purkamisessa joten siinä meni kisojen jälkeen pari tuntia. Nyt voi sitten loppuillan levätä!

Tuli myös tieto että Murun äiti on synnyttänyt nyt viikonloppuna 8 pentua (4 urosta ja 4 narttua), onnea äipälle!

720406.jpg

720424.jpg

720429.jpg

720431.jpg